Sevginar Sali

Silivri KAGİDER, 5. Yılını kutlarken...

Beş yıl önce Kadın Girişimcileri ortak bir çatı altıda birleşmek üzere kurumsallaşma niyetiyle yola çıkan Silivri KAGİDER bugün önemli bir yıldönümü etkinliğine imza atıyor.
Sadece üyelerinin ayakta kalma başarısı bile olsa kutlanan görülmeye değer de onlar başkalarının dünyalarını aydınlatma, kolaylaştırma sorumluluğunu elden bırakmama kararlılığıyla yüreklerinin büyüklüğünü bir kez daha ortaya koyuyor.

15 Aralık 2015 tarihinde Salı günü, bugün Silivri Belediyesi Fuaye Salonunda gerçekleştirilecek program iki bölüm olarak planlandı. Buna göre ilk aşamada girişimci kadın adaylara yönelik kısa bir bilgilendirme ve eğitim süreci gerçekleştirilecek.
Saat 13.30'da karşılama ve kaydın ardından geleceğin girişimcilerine öncelikle Dernek Başkanı Aynur Süleymanoğlu seslenecek. Ardından Rol Model konusunda Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ülkü Büyükgönenç bir konuşma yapacak. ‘Yeni iş fikirleri oluşturmak ve finans erişimi' hususunda derneğin bir diğer yönetim kurulu üyesi/başkan yardımcısı Nursel Erel sunum gerçekleştirecek. Özgüven konusunda Melih Bozcan'ın konuşmasından sonra Mali Sorumluluk ve Muhasebe temalarında derneğin bir diğer üyesi Mali Müşavir Saadet Gencoğlu katılımcıları bilgilendirecek. Satış Pazarlama hakkında Derya Demirdağ ve İş Hayatında karşılaşabilecek Hukuksal Sorunlara yönelik Avukat Ender Unutan Ersözlü'nün sunumuyla programın ilk bölümü/eğitim kısmı tamamlanacak.
***
Buraya bir parantez açmak istiyorum… Birçok genç kadınımız içinde filizlenen girişimcilik ruhuna gerçekçilik, yaşanmışlık katma arzusuna sahip olabilir. Eşine işlerinde yardımcı olanlar, hiç ummadıkları şekil ve koşullarda şirket yönetimini sırtlamak zorunda kalabilirler... “Ben işimi, kızımı ticaretime karıştırtmam” diyen beyler, bu konuda inisiyatif sahibi olmadığınız olumsuz dönemler olabilir hayatınızda; Allah korusun v.s. Bilmenin kimseye zararı olmaz… Ne kadar çok şey öğrenirseniz o kadar iyi… Tüm kadınlara bugünkü etkinlik açık ve ücretsizdir. Sadece dinleyin, öğrenin, bilgilenin, tecrübelerden ders alın diye faydalı bir fırsat söz konusu olan...
***
Programın ikinci bölümü saat 17.00'da derneğin kuruluş yıldönümüne yönelik, protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olup Dernek Başkanı Aynur Süleymanoğlu'nun konuşmasından sonra katılımcılara dernek faaliyetleri hakkında kısa bir tanıtım filmi izlettirilecek.
Silivri Belediye Başkanı ve Kaymakamın konuşmalarından sonra 1. Bölümde eğitim seminerine katılım gösterenlere sertifikaları takdim edilecek. Derneğin yeni aday üyelerinin tanıtımı ve üyelik belgelerinin takdimi sonrasında program sona erecek.
***
İş dünyasına, hayatına dair ancak yaşayarak idrak edeceğiniz şeylerin bilenler tarafından anlatım fırsatından faydalanın. Kendinize ve öğrenmeniz gerekenlere bir şans verin. Hangi bilginin size ne zaman faydalı, lazım olacağını bilemezsiniz. Siz heybenizi doldurun, hazırlıksız yakalanmayın…
Kuruluş yıldönümün kutlu olsun Silivri KAGİDER, yolunuz aydınlığını asla yitirmesin değerli üyeleri ve üye adayları...

YORUM YAP