Sevginar Sali

Silivri EXPO başlıyor

En yalın örneği Karınca Filtre adına Mesut Söylet verdi aslında… “Biz fabrikalara filtre satıyoruz. Silivri'de fuar olsun da kendimizi, ürünlerimizi tanıtalım diye bir beklentimiz yok. Sadece Silivri'de birlikte neler yapılabileceğini, ilçemizin sesini duyurabilmeyi önemsediğimiz için etkinliğe katılıyoruz” dedi. Pek çok sanayicimiz ve iş adamımız da aynı ifadelerin altına imza atabilir rahatlıkla.
Silivri EXPO'nun anlamına gelmeden önce gerçekleştirilmesinin ne kadar ciddi bir organizasyon emeği olduğunu görüp, bu hususta katkı sunanlara teşekkür edelim öncelikle.
Silivri Belediyesinin çabası; çok görev az özveri. Ama SİAD'ınki çok özveri, az görev alanı kıstasında bana göre…
Silivri'nin sesini, sahip olduğu değerleri duyurmak, güç birliğini pekiştirmek SİAD'ın vazifesi değil… Ama çok özel ve güzel bir sorumluluğu sayılabilir.
Silivri'nin sesini, değerlerini duyurmak, dengeleri ve kesimleri arasında güç birliğini pekiştirmek yerel iktidarın başlıca görevleri.
Belediye ve SİAD'ın işbirliği yaklaşımı Silivri açısından çok önemli. Bunu EXPO ve diğer etkinlikler, ortak programlar dahilinde sürdürmeleri, geliştirmeleri son derece kıymetli.
Firmalar ve kurumlar zaten gerektiği ilgiyi gösterecektir. Peki sıradan vatandaşların fuarda bulacakları neler?
Kariyer ve istihdam fırsatlarının yanı sıra kentimizin dinamitleri hakkında bilgi edinme…
Kurumsal işbirliğinin gelişimi yanında toplumsal kaynaşmanın cereyan etmesi adına güzel bir fırsat sunan Silivri EXPO kapılarını bugün açıyor. Hiçbir beklentiniz olmadan bile ziyaret etseniz size katacağı şeyler olduğuna eminim.
27 Mayıs Cuma günü 15.00-15.45 saatleri arasında Mümin Sekman'ın konferansını hiç kaçırmayın derim. Bu fırsat insanın eline öyle kolay kolay geçmez : ) Başaranlara dair fuar turunuzdan sonra sizin de nasıl başaracağınıza dair ışık tutacak bir destek bence…

MÜMİN SEKMAN KİM?
İstanbul'da doğan yazar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ama hukuk alanında hiç kariyer yapmadı. Başarılı insanları inceleyip, nasıl başardıklarını analiz edip, başarılı olmak isteyenlere anlatmayı meslek ve misyon olarak seçti. ‘Başarı öğrenilebilir ‘düşüncesini yaygınlaştırmaya çalıştı.
Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinin senaryo danışmanlığını da yapan yazar, Kişisel Gelişim Merkezi'nin (Kigem.com) kurucusudur.
Türkiye'de ‘kişisel gelişim uzmanı' titrini kullanan ilk kişi olan Sekman, Londra merkezli The Success Think Tank'ın da kurucusudur. Yazar dünyanın metrekaresine düşen başarılı insan sayısını artırmayı kişisel misyonu saymaktadır.

RAKAMLARLA MÜMİN SEKMAN'IN KARİYERİ
•İlk kitabını 21 yaşında yazdı.
•Bugüne kadar 9 kitabı yayınlandı.
•Türkiye'nin 40 şehrinde seminer verdi.
•Seminerlerine 100.000′den fazla kişi katıldı.
•Kitaplarının toplam baskı sayısı 1.500.000′u geçti.
•Limit Sizsiniz kitabı 2 yılda 250.000 adet baskı yaptı.
•Her Şey Seninle Başlar ise 6 yılda 800.000 baskıyla Türkiye rekoru kırdı.

YORUM YAP