Sevginar Sali

Silivri, Barış için yürüyecek...

Anlaşıldı ve kesinleşti Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, hiçbir şey yapmadan durmayacak… Kayıtsız kalmakla içi rahat etmeyecek. ‘Teröre lanet’ yerine, ‘Barışa övgü’ hareketi/etkinliğine kimsenin itiraz edecek bir şeyi yok…
Ve diyor ki Işıklar, "Değerli Hemşerilerim,
Bu yıl gerçekleştireceğimiz 54.Yoğurt Festivali için her yıl yaptığımız gibi bu sene de belediyemiz önünden bir kortej oluşturacak ve Atatürk Meydanına yürüyeceğiz. Bu yıl öncekilerden farklı bir festival gerçekleşecek ve bizler de Silivrililer olarak bu korteji/yürüyüşü anlamlı kılmalıyız. Cuma akşamı gerçekleştireceğimiz yürüyüşümüzü son dönemde çokça dile getirdiğimiz ve ülkemiz için bir an önce tekrardan sağlanmasını istediğimiz BARIŞ'a adıyoruz. Evlatlarımızın ölmemesi, gencecik fidanların şehit düşmemesi, daha fazla canlarımızın yanmaması adına Cuma akşamı hep birlikte BARIŞ'A YÜRÜYELİM. Ne dersiniz?
Biz Büyük Bir Aileyiz ve bir kez daha kenetlenip zor günler geçiren ülkemize Silivri’mizden ışık tutalım.
Yoğurdumuzun Beyazı Barışın Simgesi…
Silivri’de Yaşamak Güzeldir…”

Cuma günü; Barış yürüyüşünde görüşmek üzere : )
***
2015 yılı festival konserleri ve eğlence aktiviteleri iptal edildi ancak Ödüllü Yarışmalar, kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek. Festivalin ruhunu yansıtan Yoğurt Mayalama Yarışması, Ödüllü; Basketbol, Tavla, Satranç Turnuvaları ve Bisiklet Turu bu yıl da düzenlenecek. Başkan Işıklar, "Tüm hemşerilerimizi festivalimize sahip çıkmaya, turnuva ve etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum” çağrısında bulundu.

YORUM YAP