XXXXX

NİSAN AYI İKİNCİ OTURUMU BUGÜN

Silivri Belediyesi’nin Nisan Ayı ikinci oturumu bugün saat 14.30’de gerçekleştirilecek. Komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin yanı sıra, Silivri Belediyesi’nin 2012 yılı faaliyet raporu da bugün mecliste oylamaya sunulacak. İktidar faaliyetlerini anlatacak, muhalefetin de konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunması bekleniyor.
Faaliyet raporunun değerlendirileceği meclis toplantısının ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın iktidarının 4. yılını değerlendirmek üzere bir de basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
Yıldönümlerinde siyasette gelenek halini almış olan değerlendirmeleri sadece iktidarın değil muhalefetin de yapması yönünde kamuoyunda var olan beklentiye değinelim.

SEÇİMLERE BİR YIL KALA
İlçemiz siyaset sahnesinde herkesin kendi derdine düştüğü izlenimi hakim bu aralar. Dışa yönelik faaliyet ve hareketlerin yerini iç düzensizliklerin çözümüne yönelik çabalar aldı. Yerel seçimlere son bir yıl kala karşı tarafla mücadeleden ziyade, kendi saflarında düzen sağlamaya yönelik gayretler görülüyor.

BELEDİYE EMEKTARLARI ONURLANDIRILDI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar uzun zamandır düşündüğü bir daveti dün akşam gerçekleştirdi. Belediye emektarlarıyla yemek organizasyonunda bir araya geldi. CHP Genel Merkezi tarafından bir süre önce örgütte ilçe ve belediye başkanı olarak bugüne kadar görev almış olan isimlerin onurlandırılması tarzında bir buluşmaydı. Ayrıntıları yarın Hürhaber’de…

ESKİ MİLLET HASTENESİ YANINDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ
Silivri Belediyesi, Konutlar Bölgesi sakinlerinin yararlanabileceği yeni bir sosyal aktivite alan kazandırmak için kolları sıvadı. Eski Millet Hastanesi yanındaki alan yeniden hazırlanan proje kapsamında düzenlenmeye başladı.

IŞIKLAR, AVUKATLARLA BULUŞUYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumartesi günü Avukatlar Günü çerçevesinde ilçemizde görev yapan avukatlarla bir araya gelecek. Hem günlerini kutlayacak hem de Silivri ile ilgili değerlendirmelerde bulunma fırsatını yakalayacak.

MÜJDAT GÜRSU STADI YANINDA YÜRÜYÜŞ ALANI
Silivri Belediyesi’nin yaz ile birlikte startını verdiği bir diğer çalışma Müjdat Gürsu Stadı yanında bulunan alanda yürüyüş parkuru oluşturulması. Alanda çalışmalar dün itibariyle başladı ve en kısa sürede tamamlanması, yaza yetiştirilmesi bekleniyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün bölgede incelemelerde bulunurken, "İnsanlarımızın rahat nefes alabileceği yürüyüş yaparak, açık havada zaman geçireceği alanları Silivri’nin her yerinde oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP