Sevginar Sali

Hoş geldiniz Müdürüm...

"Arkadaşlar İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü olarak görev yaparken, 13 Mayıs 2015 günü Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak atandım. Siz değerli medya mensubu arkadaşlarımıza bundan önce İlçe Emniyet Müdürümüz için verdiğiniz desteklere teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde Silivri halkının huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat çalışacak ilçe teşkilatımıza desteklerini esirgememeniz dileğiyle hepinize hayırlı görevler diliyorum. Haydar Özdemir İlçe Emniyet Müdürü…”
Cumartesi öğle saatlerinde yeni Emniyet Müdürümüzden gelen mesaj…
Silivri Emniyetinden bu alaka ve ilgiyi yerel basın olarak giden müdürümüzü zamanında unutmuşuz… Arkasından konuşmak gibi olmasın ama Silivri’de basın açısından varlığı ile yokluğu arasında nasıl bir fark vardı deseniz ben, Hürhaber açısından saymakta epey zorlanırım. Gideni kötülemek, geleni övmek gibi bir adetimiz yok ama yeni müdürümüzün inceliğini de görmemek için kör olmak lazım.
Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden geliyor olmasının etkisi ve farkı bu kadar da olsun!
Haydar Özdemir, basına yönelik mesajında kendi mesai arkadaşlarına da 7 gün, 24 saat çalışma esasına dayalı önemli bir şeyler anlatıyor gibi geldi bana.
Tam olarak ifade etmem çok uzun sürebilir de Işıklar ile buluşmasından bir kare ve bu mesajı aldıktan sonra içim çok rahat; Silivri’ye yeni Emniyet Müdürü hayırlı olsun…

HAYIRLI OLSUN
Dün bir yıl önce göreve gelen Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi yönetiminin mali genel kurulu vardı. Gelirler, giderler, raporlar, ibralar onlar üyeleri daha çok ilgilendiriyor. Bir sıkıntı da yoktu her halde bütün gündem maddeleri oybirliğiyle geçti.
Genel kuruldan değinmek istediğim birkaç konu var. Başkan da dahil olmak üzere hiçbir yönetim kurulu üyesinin ödenek almadığı gibi. Alabilirler de tabi. Almıyor olmalarının bir kıymeti olsun, fedakarlıkları görülsün diye özellikle belirttim. Kendi işlerinden feragat ederek kooperatif yönetimi için harcadıkları zaman ve emek bu açıdan en azından saygı ve teşekkürü hak ediyor.
İkinci husus; Ahmet Türkyılmaz… Yakışanı yaptı, genel kurula geldi. Kooperatif hizmet binası açılışında kendisi için hazırlanan teşekkür plaketi de bu esnada tarafına sunuldu. Herkesin gösteremeyeceği bir olgunluktu. Tebrikler.
Ve üçüncü husus… Ziraat, Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler Odası başkanlarının sergilediği birliktelik ve dayanışma… Bunun en güzel ifadesini de Metin Gürsu yaptı; ‘Güzel hizmetler, güzel insanlarla olur’ diyerekten. Bu uyumun Silivri’ye ve insanlarına daha çok şey kazandırması temennisiyle…
Dün CHP’liler piknikte, AK Partililer İstanbul’da mitingdeydi Silivri epey sakindi anlayacağınız… Bugün hepsi sahalara geri dönmüştür muhtemelen. Hep birlikte dayanalım seçimlere az kaldı : )
Herkese iyi haftalar...

YORUM YAP