XXXXX

Hayvanat Bahçesi


Lumpenler iyice azıttılar. Saldırganlığı arttırmakla kalmadılar, artık fikir de beyan ediyorlar!

Artık gerizekalı mahalle karıları gibi her gittikleri yerde dedikodu yapmakla (kimileri gerçekten gerizekalı mahalle karısı...), hayallerini ve “fantaağzi” dünyalarının kendilerine, egolarının bilinçlerine gösterdiği “sanrıları” gerçekmiş gibi anlatmakla, laf taşımakla, bir saat önce yüzüne güldüklerinin arkasından konuşmakla, çıkarlarına ters düşen kişileri ve olayları tepine tepine karalamaya çalışmakla falan yetinmiyorlar, bilgisayar da kullanıyorlar.

Ula ula ula ula... Vay babayın!...

Birtakım internet sitelerinde imzasız yazı yazan, habercilik yaptığını sanıp çiğ dedikodu üreten çocuklar hakkında düşündüklerimi ve beslediğim duyguları bilirsiniz. Bu sitelere “yorum gönderenler” ise ayrı bir hicran yarasıdır.

Bunların bazıları adlarını soyadlarını da yazıyorlar ama, kullanılan teknolojinin özü gereği bunu doğrulamak mümkün değil. Şimdi ben herhangi bir internet kafeye gidip başbakana sanal bir küfür mektubu döşensem de altına sizin imzanızı atsam ne olacak? Pirincin taşını kimin ayıklaması gerekiyorsa o uğraşacak...

Adıyla sanıyla yazsa bile bu mektuplarda “imla kaidesi” ve “Türkçe dilbilgisi” falan da aramayacaksın. Aralarında Erdal Hoca'yı sinirinden hüngür hüngür ağlatacak ve belki de intihara sevkedecek örnekler var.

Devamı 15 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP