Sevginar Sali

Hayırlara vesile inşallah!

Çok uzun zaman olmuş biri arayıp “Haberimizi yapmışsınız teşekkür ediyoruz” demeyeli… Genelde “Onu niye böyle yazdın”, “Şunu niye böyle dedin” şeklinde çemkirmek için arayanlar oluyor, sonra karşılıklı bir çemkirleşme… Sinirlerimizi boşaltınca, stresimiz gidince daha makul bir sonuca varabildiklerimiz ya da bir birimizi görmemeyi seçtiklerimiz vs... şeklinde gelişiyor süreç.
Değişik bir giriş oldu… Ümit Bey'e borçluyuz bunu : )
Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ümit Beyatlı aradı da dün, haberler için teşekkür edip iki sohbet ettik. Birebir bir tanışmamız olmadı bugüne kadar. Gelecek Partisi ve buradaki görevi dolayısıyla siyasi kimliğiyle Bayram sonrası yüz yüze görüşerek tanışma hususunda sözleştik.
İlçe Merkezini E-5 kenarındaki Halk Bank'ın üst katında faaliyete sokmak üzere hazırladıklarını belirtti. Yoğun bir üye talebi aldıklarını ve salgın önlemlerinin ardından ilçe kongresi için hazırlık yaptıklarını da ekledi.
Bir yandan teşkilatı oluşturma diğer yandan (kadın doğum uzmanı biliyorsunuz), hastane çalışmaları, oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarının devam ettiğini ifade etti Ümit Beyatlı. “Tüm görüşlerden arkadaşlar var aramızda, kadromuz geniş. Kapımız herkese açık…” diye de ekledi…
Yol yordam bilen insanları takdir etmek lazım. Her alanda makbul kişidirler de siyasete soyunduysalar daha bir gözümüz gibi bakmalıyız…
Bugüne kadar olmayanları bundan sonra oldurur mu Ümit Hoca bakalım…
Yolu açık olsun...

***

Ahmet Davutoğlu'dan ziyade Ali Babacan'a umut bağlayanlar aynı noktadalar mı halen merak ediyorum. Gelecek Partisi her şeye rağmen sürece dahil olmak üzere gayretini sürdürürken Babacan cephesi fazlasıyla sessiz.
Umulan dağlara yağan kar ve ummayan taşın baş yarması misali…
Sadece Gelecek Partisi değil AK Parti ve MHP'de de ilçe kongreleri kapıda beklemekte…
Yani salgın sonrası hayat ile birlikte siyaseti de oldukça hareketli günler bekliyor : )

GÜNÜN SÖZÜ
“Karşınıza çıkan engele “Hoş geldin” deyin. Onlar sayesinde potansiyelinizin boyutlarınızı anlarsınız. Bir engele çarptığınızda gösterdiğiniz tepki, kendinizi tanımanız için ne güzel imkandır. Zorluklarla karşılaşmadan kendini tanıdığını iddia etmek, kendini tanımamanın göstergesidir.
İstiridye öğretmeniniz olsun. İstiridye, içine giren kum tanesinden rahatsızlık duyar. Onu içinden atmaya çalışır. Atamadığı için de o kum tanesini dünyanın en güzel mücevherlerinden birine, inciye dönüştürür.
Yaşamınızdaki zorlukları, engelleri inciye dönüştürebilme gücüne sahipsiniz; sabır, başarma azmi, kendini sevmek ve saygı duymak, hepsine sahipsiniz...”
*Alıntı

YORUM YAP