Dayanışma Platformu müjdeyi verdi ve teşekkür etti

Dayanışma Platformu müjdeyi verdi ve teşekkür etti

30.04.2020 16:52:29

Silivri Dayanışma Platformu Sözcüsü Nursel Erel, yaptığı açıklama ile platform gönüllülerinden İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hızır Aydın'ın tasarlayıp ürettiği virüs koruma özelliği taşıyan maskelerin kullanılmaya başladığını müjdelerken, süreçte emeği olan ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Erel'in Silivri Dayanışma Platformu adına yaptığı açıklama aynen şu şekilde: “Silivri Dayanışma Platformu gönüllümüz İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hızır Aydın'ın tasarım ve üretimi olan virüs koruma özelliği taşıyan maskeler ilçemizde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kullanılmaya başlandı. Maskeler ilk üretim aşamasında birçok testten geçmiş, özellikle kullanımı hususunda sağlık çalışanlarının görüşleri alınmıştı.

Koruma özelliği yüksek olan bu maskeler ilk etapta acil ve yoğun bakım servislerinde yüksek risk altında büyük özveriyle çalışan, haklarını ödeyemeyeceğimiz hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunulmuştur.

Bu projeye destek veren Silivri Dayanışma Platformu gönüllülerimiz Eczacı İlknur Sönmez, Eczacı Nilgün Meral, Emine Tarin ve Saadettin Erel'e aynı şekilde desteklerini esirgemeyen dostlarımız; Silivri Devlet Hastanesi Eski Müdürü Mehmet Yasin Muratal,  Albayrak Tente Sahibi İlhan Albayrak, Gök Un Sahibi Turan Göksu, Şahin Fırın Sahibi Yavuz Dirik, Silivri Motosiklet Kulübü Üyeleri ve Mesan Kilit'e toplumsal duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz.

Sağlıklı günlerde yeniden görüşebilmek ümidiyle…”

YORUM YAP