Sevginar Sali

Güle güle...


Üç yıl ne kadar çabuk geçti gitti… İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve Vergi Dairesi Müdüründen sonra Kaymakam Salih Keser ile veda zamanımız da geldi çattı.
Her siyasi iktidarın kendini korumak ve destekçilerini kollama hakkı var tabi… Bugün yapılanlar dün de oldu, gelecekte de muhtemelen devam edecek.
Salih Keser, siyasi çekişmelerden olabildiğince uzak kalmayı her kesim ile iyi ilişkiler içinde olmak adına çabasını ortaya koydu. Ordu Vali Yardımcılığı ödül mü, ceza mı? İkincisi daha çok çağrışım yapıyor. Ama ne fark eder; görev yeri değişse de sorumluluklar aynı kalıyor.
Salih Keser, Silivri’de görev yaptığı sürece kimseyi kırmamaya, üzmemeye özen gösterdi. Başarılı olduğunu söylemek de mümkün.
Bize devletin sıcak yüzünü gösteren, hissettiren kaymakamlara alıştık. Yeni Kaymakamımız Faruk Bekarlar da bunun eksikliğini göstermez inşallah.
Güle güle Sayın Salih Keser ve hoşgeldiniz Sayın Faruk Bekarlar… Hayırlı olsun! Bakalım ilçemizde baş gösteren değişim rüzgârı daha nerede ve kimler üzerinde etkisini gösterecek!

CHP’DE KURULTAY GÜNDEMİ
CHP’nin 5-6 Eylül'de ‘birlik ve kardeşlik’ ana temasıyla düzenlenecek olan olağanüstü kurultayına ilişkin hazırlıklar son aşamaya geldi. Kurultay için hakim renk olarak, 'kırmızı-beyaz' seçildi. Kurultay salonunda genel başkan adayları yan yana oturacak. Aynı sırada, Deniz Baykal, Murat Karayalçın, Hikmet Çetin ve Altan Öymen için de yer ayrıldı. Bu görüntüyle ''birlik beraberlik mesajı'' verilecek. CHP’nin Silivri kurultay delegeleri CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar da Cuma ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek kurultay sebebiyle Ankara yolcusu. Sonuçtan ziyade bu durumun ortaya koyacağı mesajlara odaklanma söz konusu. Kılıçdaroğlu CHP genel başkanlığında kalacak ama bunun ne şekilde gerçekleşeceği örgüt ve siyaset açısından merakla takip edilmekte.

BAŞSAĞLIĞI
Silivri esnaflarından Ekonomik Halk Pazarının Sahibi Tekin Çavdır'ın babası, Sebap Çavdır hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet geride kalan kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı Cennet olsun!

GÜNÜN SÖZÜ
"Keşkeklerim yoktur benim. Ne yaşadıysam ders alırım. İyide benimdir kötüde. Avutmaya çalışmam kendimi; Acizlerden değilimdir.”


YORUM YAP