Sevginar Sali

Göçengil ikinci sınavını da verdi

"İlk sınavını verdi…” diyecekken, genel seçim sürecindeki performansına haksızlık etmeyeyim dedim; kongre ve ön seçim delegelerinin seçim süreciyle CHP İlçe Başkanlığı koltuğundaki Suna Göçengil ikinci siyasi sınavını da vermiş oldu.
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki duruma tam vakıf değilim ama Selimpaşa çok enteresan geldi… Şimdi birileri, "Nedir bu Mümin Koçoğlu hayranlığı!” diye kızacak!!! Emine Tarin, Hasan Solak, Nuray Koçer’i de ekleyin, hatta Arzu Yalçınkaya’yı da buna rağmen Göçengil/Işıklar’ın listesi değil Selami Değirmenci’nin listesi için çalışan Mümin Koçoğlu 175’e, 129’la sandıktan çıkıyor…
Birinin, "Bürokratlara verdiği önemi siyasilere verse Başkan Işıklar sırtı yere gelmeyecek” sözüne itiraz edecek gerekçe bulamadım…Işıklar’ın Selimpaşa ekibine selamlar, saygılar ve tebrikler Koçoğlu’na… Sandıktan çıkan iradeye ben şapka çıkartırım. Herkesin yapması gereken de bu zaten…

UZUN ÜÇ GÜN VEKİL
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar üç günlük izne ayrıldı. Yerine CHP Belediye Başkan Vekili Devrim Uzun vekalet edecek. Devrim Uzun’u sever, sayarım hiçbir karşıtlığım yok; çok da yakışıyor ama diğer meclis üyelerini de başkanlık koltuğunda görme isteğimi belirtmeden geçemeyeceğim.

2. EL KIYAFET PROJESİ YARIN START ALIYOR
26 Ağustos 2015 tarihinde saat 19.00’da Silivri Merkez Heykel yanında Silivri KAGİDER’in "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında, geliri ilçemizin başarılı kız öğrencilerinin eğitimine değerlendirilecek 2. el kıyafet satışı başlayacak. Dernek Başkanı Süleymanoğlu, sosyal yardım projelerini duyururken, "Anne, eş ve evlat olarak topluma istikamet veren, kadınları ve tüm gönüllüleri bu projemizde ve devamındaki etkinliklerimizde desteğe ve görevler almaya davet ediyoruz” çağrısını yeniledi.
Dernek üyeleri ve dışarıdan projeye destek sunmak isteyenler tarafından sağlanan giyim ve takı eşyaları Çarşamba gününden itibaren uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Katkı sunmak isteyenler KAGİDER'e 0212 727 83 03 / 0530 240 74 55 numaraları telefonlardan başvurabilirler.

MUTLAK DEĞERLER
Evim der ki,"Beni bırakma, çünkü burada senin geçmişin oturuyor.”
Ve yol der ki,"Gel ve beni izle, çünkü ben senin geleceğinim.”
Ve ben evime ve yola derim ki, "Benim ne geçmişim var, ne bir geleceğim. Eğer burada kalırsam kalışımda bir ayrılış vardır ve eğer oraya gidersem ayrılışımda bir kalış vardır.
Yalnızca sevgi ve ölüm her şeyi değiştirebilir.”
Kum ve Köpük/ Halil Cibran

YORUM YAP