Sevginar Sali

Dinamizm bulaşıcıdır....

Bakıyorum da siyasetten, STK'lara bir değişim ve dinamizm rüzgarı dalga dalga sirayet ediyor, içten içe bulduğu her bünyeye işliyor. Bir esnafın vitrininde yaptığı değişikliğe komşusunun kayıtsız kalamayışı gibi toplumsal yapı içerisine bir yerde dal kımıldasa devamı mutlaka geliyor. Gündemdeki aktörler ve eylemler çeşitlenince, rekabet de yarış da kızışıyor.

1000 HAYVANCIYA ÜCRETSİZ MISIR SİLAJI
“1000 hayvancımıza mısır silajını ücretsiz dağıtıyoruz” duyurusunu yayınlayan Silivri Belediyesi 8 Ekim Cuma saat 14.30'da bugün Çiftçiye Destek Projesi kapsamında düzenlenecek Mısır Silajı Dağıtım Törenini Danamandıra Meydanı'nda gerçekleştirecek.
Silivri Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile kendisine ait 75 dönüm arazide silajlık mısır ekip, sulayıp, gübreleyip, hasadını yaptıktan sonra paketlemesini de gerçekleştirdi.
Şimdi sıra silajlık mısırları büyük baş hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımıza kaba yem ihtiyaçlarının bir bölümünü karşılamak üzere dağıtmakta.
Hayırlı ve bereketli olsun!

MECLİS SAATİ ERKENE ALINDI
Silivri Belediye Meclisi'nin Ekim ayı ikinci oturumu da bugün erkene alınarak saat 09.00'da gerçekleştirilecek. 2022 Mali yılı performans programı ve bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi ise önümüzdeki hafta. İBB toplantılarının olmadığı bir günde belirlenecek tarihte üçünü bir oturumda Silivri Belediyesi'nin 2022 Mali yılı performans programı ve bütçesini kararlaştırılacak. Yani Meclisimiz bu ay üç kez toplanacak.

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ UFUK BEK
Yazar kadromuz giderek genişliyor. Köşe yazarlarımızın önünde, gazetemizdeki yazarlık serüvenleri dolayısıyla, açılan ufukları ve okuyucularımız için faydalı katkıları da bizleri Hürhaber olarak son derece mutlu ediyor. Bu vesile ile tüm köşe yazarlarımıza “İyi ki varsınız!” ve Ufuk Bek'e aramıza hoş geldiniz demiş olayım. Bir bakıma Çevre Derneği yönetim kurulu kadrosundan gazetemizde Ahmet Yücegök'ün bayrağını devralmaya aday olan Bek'in varlığı daim olsun yine de Ahmet Bey'in kalemini özledik, bununla birlikte yıllardır Hürhaber'de kaleme aldığı düşünceleri ile sunduğu katkılara, yeri gelmişken, teşekkür etmiş olalım.

HAYIRLI OLSUN
Özel Silivri Harikalar Diyarı Anaokulu Ebru Akgün Pekel'in Kuruculuğunda 9 Ekim Cumartesi günü resmi açılışını gerçekleştiriyor. Hayırlı uğurlu ve çok başarılı olsun inşallah…

YORUM YAP