XXXXX

Chpde Örgüt Konuşuyor Toplantısı

CHP Silivri İlçe Örgütü 2011 yılının 2. Örgüt Konuşuyor toplantısını bugün saat 19.30’da ilçe merkezinde Hüseyin Şahin’in ilçe başkanlığında gerçekleştirecek.

SİNKİL BAŞKAN VEKİLİ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a Cuma gününe kadar CHP’li Meclis Üyesi Tülay Sinkil vekalet edecek. Işıklar, Almanya programını tamamladıktan sonra Cuma günü görevinin başında olacak.

MUHASEBE GÜNÜ KUTLU OLSUN
İşletme sahibiyseniz muhasebecinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi bilirsiniz. Bugün onların günü tüm serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN 32’Sİ DAHA VALİLİK KANALIYLA BAŞKA BÖLGELERE GİDİYOR
Beldelerin kapanması ile oluşan personel fazlalığına yönelik Valiliğin oluşturduğu havuzdan bölgemizden 38 belediye personeli çekilmişti. Önümüzdeki günlerde 32 personelin daha Valilik tarafından Silivri Belediyesi’ndeki görevlerinden başka yerlere yönlendireceği edinilen bilgiler arasında. İşte daha önce giden ve önümüzdeki günlerde ayrılması gündemde olan bu personelle bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirilecek tasarrufun kendilerine ait olmadığını anlatmaya çalışmış.
Bakalım ben doğru anlamış mıyım destek yok, kaynak yok personelini de elinden alacağız! Bunun iyi tek bir tarafı olur ödenecek maaşlar azalır!
Bu arada belediye temizlik elemanların dışardaki soğuğa rağmen E-5 çevresinde gerçekleştirdiği çalışmalar dikkatinizi çekmiştir. Yerinde bir uygulama olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Devamı 01 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP