XXXXX

ÇETİN KOORDİNATÖR OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ

ÇETİN KOORDİNATÖR OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ
Özcan Işıklar, Strateji Geliştirme Müdür Vekili Ömer Sebahattin Çetin'i Silivri Belediyesi çalışmalarının kamuoyuyla paylaşımı ve bilgilen- dirilmesine yönelik her türlü tanıtım ve organizasyon etkinliklerinde; sosyal hizmet projelendirilmelerini ve uygulamalarında koordinasyonu sağlamak üzere görevlendirdi. Hayırlı olsun!

MÜTEAHHİDİN YARATTIĞI İSKÂN SIKINTISI
Silivri'de bir çok çalışmaya imza atan Rizeli bir müteahhidin, daire sattığı vatandaşlara iskan sıkıntısı yaşattığı yönünde yoğun şikayetler alıyorum.
İskânlarının alınmasını bekleyen vatandaşlar oyalandıklarını ve bu sebeple yaşadıkları mağduriyetleri dile getirdiler. Sorunlarını çözememe durumunda konuyu açıkça kamuoyuyla paylaşmaya hazır olduklarını da belirttiler.
Olayın ayrıntılarını önümüzdeki günler gazetemizden okuyabilirsiniz, durumda bir değişiklik ve düzelme olmazsa.

AK PARTİ'DE NELER OLUYOR?
Can Çorbacıoğlu'nun yönetimden ayrılma kararı sonrasında sürecin yeni isimler ile devam edeceği konuşuluyor.
Emine Demir ve Sabri Yürek ile ilgili de ayrılık çanlarının çaldığı fısıldanıyor kulislerde. Özellikle Yürek ile ilgili çok sayıda eleştiri olmuştu yönetimine alındığı zaman, "Silivri'de adam mı kalmadı” malum Esenyurt'tan geldi. Bir teşkilatın iddiasıyla birlikte yönetilmesi ile ilgili zorluk derecesi de artıyor.

KARINCA
Kanuni Sultan Süleyman, sarayın bahçesindeki armut ağaçlarını kurutan karıncaların öldürülmesi için Şeyhül İslam Ebussud Efendi'den şu beyitle fetva istemiş:
"Dırahta ger ziyân etse karınca
Zararı var mıdır ânı kırınca…”

(Ürünlere zarar veren karıncaların öldürülmesinde dinen bir zarar var mıdır?)
Ebussud Efendi bir beyitle cevap vermiş:
"Yarın Hakk'ın divanına varınca
Süleyman'dan hakkın alır karınca.”

İSRAF UYARISI
"Silivri Belediyesi'ne ait Engelliler Merkezi ambulansı dün sabah saatlerinde yarım saate yakın Garanti Bankası önünde çalışır vaziyette bekledi” şeklinde 636 nolu plakalı araç ile ilgili ihbarda bulunuldu.
Belediye imkanlarının sınırlılığına dikkat çeken vatandaşlar "Yazıktır” diyerek duyarlılık gösterirken, ambulansın sürücüsü anlaşılan aynı hassasiyet içerisinde değil.

YORUM YAP