Sevginar Sali

Bir : )


AK Parti belediye başkan adayı ile ilgili bir işaret paylaştım dün… Bir süredir partinin 10 aday adayından hangisinin yarışı kazanacağına dair çeşitli değerlendirmeler, yorumlar ve spekülasyonlar gündemi belirledi. Kimin olması gerektiği ile ilgili fikrimi defalarca çok net paylaştım. Ama artık parti karar verdiğine göre bunun ilanını beklemek vakti. Süreç netleşti açıklanması an meselesi. Tayyip Erdoğan veya Kadir Topbaş’ın ağzından duyulana kadar isim ve konumu yine de resmiyet kazanmayacak. AK Parti’nin 10 aday adayı arasında herkesin bir veya birkaç isim üzerinde durması son derece doğal. Kimin olması lazım görüşü savunulurken, diğerlerinin neden olmaması gerektiği ile ilgili düşüncelerin paylaşılmasına da kimse karışamaz. Tabi belli bir etik ve seviye çerçevesinde adaylar ile görüşlerimizi yarıştırmak şart.

DEĞİRMENCİ VE ŞAHİN

Eski müttefikler ortak harekât içerisinde diye bir söylenti işittim dün. Hüseyin Şahin’in, Selami Değirmenci lehine CHP belediye başkan adaylık yarışından çekildiği iddiası siyasi kulislerde yankılandı. Şahin’i aradım "Geçen hafta da bu konu bana soruldu. Yok böyle bir şey” dedi. Açıklığa kavuşturmuş olalım…
Bu arada Selami Değirmenci, Ankara kulislerini tüm yoğunluğuyla sürdürüyor aldığım duyumlara göre. Bir yarışa çıktıysanız, mücadeleye inanmış ve başkalarını inandırdıysanız son ana kadar asılmaktan başka çare yok.
Ben seçim süreçlerinde iddia konularına pek ısınamadım. Ama girmeyince savunduğunuz düşünce konusunda emin olmadığınız gibi algılanıyor durum karşı tarafta. Bu sebepten ve de verdiğim kiloların etkisine acilen yenileme gerektiren gar dolabımı hesaba katarak, bana çok doğru gelmeyen bir iddia sürecinin içine girdim. Bakacağız iyi etmiş miyim : )

Düğenci: Hiçbir yere gitmiyorum
MHP’nin 2009 adayı Afşın Düğenci aradı "Ne AK Parti ne CHP bir yere gitmiyorum” dedi. Demek ki daha öncesi gibi Yalçın Yönet ve Tamer Şişman’ın kıskacından da kurtulmayı başardı. Geçmiş olsun : )


YORUM YAP