Sevginar Sali

Aydın kararlı...


Aydın Üniversitesi kararlı. Gümüşyaka’daki yeri almak ve de gelmek konusunda… Işıklar’ın inadı baki zaten; Silivri’yi üniversite kenti yapmak ile ilgili. AK Parti meclis üyelerini Aydın Üniversitesini ziyaret eden heyetin içinde görünce mutlu oldum. Sadece AK Parti’nin değil Silivri’nin de meclis üyesi olduklarını unutmamalarında yarar var. Nasıl ki iktidar sadece CHP’nin değilse muhalefet de kendini AK Parti ile sınırlı tutmamalı. Her birinin terk ettiği saflar diğerine koşulsuz teslim edilmiş ve olmuş sayılır.
Onların haberi var mı yok mu bilmiyorum da; dün AK Parti kurultayına kaç meclis üyesi gitti diye hummalı bir arayış vardı Silivri’de de… Kimse bulunamadı. Giden biri varsa söylesin lütfen! Parti emekçilerinin arasında bir tane seçilmiş olmadığını göremeyip, böyle olduğunu düşünmek garip oldu.
Karakaş’ın kurultay delegesi olarak görevini icra etmeme tercihi de çok kaşınacak bir mesele olarak gündeme eklendi. İnşallah çok geçerli bir sebebi vardır yoksa AK Parti ile karşılıklı bir birbirlerini gözden çıkarma faslına bağlanır bu durum.
Yaz kış, sıcak soğuk, hastalık sağlık demeden çalıştı da başı göğe mi erdi? Belki de ermiştir da bizim haberimiz olmadı. Hani denir ya; bir şey için ne erken üzül ne de sevin diye… Biz istemesine istiyoruz da hakkımızda hayırlısı mı, hayırsızı mı zamanla idrak edebiliyoruz ancak.
Gerçi iyilik ve kötülük kime, neye göre…
AK Partili meclis üyelerinin nezaketine kimi CHP’liler yine iştirak edememiş; Ünal Doğrul, Mümin Koçoğlu’nu görmek mümkün olmadı. Aydın’ın gelişine bir karşıtlıkları olmadığından olsa gerek!

GENEL SEÇİM AYARI
AK Parti iki ay sonra gerçekleştirilecek ilçe kongresi üzerinden şekillenmeye çalışırken, CHP’de de milletvekili adaylıkları belirleyiciliğini konuşturacak gibi. Mümin Tuğlu’nun milletvekili aday adaylığı ile ilçe başkanlığına yeni bir ismin oturması gündeme gelecek. AK Parti’nin bayan ilçe başkanı olur da CHP’nin olmaz mı? Çok mümkün görünüyor haberiniz olsun!

MUTLU YAŞLARA
Silivri Belediyesi Özel Kalem Müdürü Elif Bilici, bugün yeni yaşını kutluyor. Doğum gününü biz de tebrik ediyor, kendisine güzel anılar biriktireceği, sağlıklı, mutlu ve huzurlu daha nice güzel yaşlar diliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun!

GÜNÜN SÖZÜ
"Tüm dünyanın bildiğini bilmek, bilmek değildir. Bilmek, tüm dünyanın görmezden geldiğine bakarak başlar.”
Remy de Gourmont

YORUM YAP