Adil Sirkecioğlu

Uğur Bazan Silivri Veteriner Kliniği

2001 yılından beri İstanbul Silivri' de hizmet veren kliniğimiz, 8 yıl içerisinde sizlere daha iyi hizmet verebilmek için daha geniş olan 3 katlı toplam 460 metre kare alana sahip yerimize 3 yıl önce taşındık. Alt katımızda evcil hayvanlarınız için yüzlerce çeşit ürün ve alt kattan klinik bölümüne çıkış için ayrı bir girişi olan hasta kabul bölümü bulunmaktadır.

Orta katımızda tedavi ve teşhis için gerekli cihazlarımızın (ultrason, röntgen, Vet test biyokimyasal test cihazı, hemogram cihazı, diş ünitesi vb.) bulunduğu klinik bölümü yer almaktadır.
En üst katımızda operasyon öncesi ve operasyon sonrası hayvanların bakımı ve gerektiğinde tedavi devamını sağlamak için hospitalizasyon ünitelerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca alt katımızdan çıkışı mümkün olan tamamı çakılla örtülmüş olan arka bahçemiz 100 metrekaredir. Evcil dostlarımızın bahçemizde rahatça dolaşabilmesi için her türlü tedbir alınmıştır. Ayrıca evcil dostlarınızın gün içinde geçici süre kalması bahçemizde geniş kafeslerimizde bulunmaktadır.
Acil durumlarda kliniğimize evcil hayvanlarınızın ulaşımını sağlamak hayvan nakil aracımızda mevcuttur.

Bizler sizin ve evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu için her türlü ayrıntıyı düşündük. Her geçen gün daha da çok büyüyen kadromuz ve her yıl yenilenen ekipmanlarımızla sizlere daha da kaliteli hizmet için çaba harcıyoruz.
8 yıldır verdiğimiz emeğin karşılığında bize güvenerek evcil dostlarınızı bize emanet ettiğiniz için gönülden teşekkür ederiz.

YORUM YAP