Engin Akın

Teşekkürler Volkan Yılmaz

Yaklaşan takvim ile birlikte Silivri'de lige girmeye hazırlanan takımların heyecanla oyuncu arayışları, sahalarda idman saat program akışı için çabalar hakim sporda… Ne güzel duygular. Yaklaşık 2 sezondur futboldan uzak bir şekilde geçen zamanlar yaşadık, ilçe futboluna hasret kaldık.

Başlayacak olan lig tüm ilçeye hayırlı olsun. Heyecan iyidir insanı dinç tutar. Yeni adres İBB Müjdat Gürsu Stadı, atmosferi güzel de rüzgarı olmasa diyenlerdenim. Neyse buna da şükür ya hiç olmasaydı!

SİLİVRİ STADI MAZİYE KARIŞIYOR…

Silivri Stadı ile birlikte birçok acı ve tatlı yaşanmışlıklar da anılardaki yerini alıyor artık. Birçok takımın şampiyonluklar yaşadığı, küme düştüğü, kavgaların, hoş muhabbetlerin yeri artık Müjdat Gürsu Stadı olacak. Yatırımı gerçekleştiren İBB, Ekrem İmamoğlu ve ilk girişimi başlatan Başkan Volkan Yılmaz'a teşekkür unutulmasın, tesisi ivedi bir şekilde tamamlandı ve hizmete açıldı.

Yıkılan sadece anılar olmuyor tabii yaşanmışlıklar da var. Kaybolan umutlar, kazanılan dostlar vs. artık yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni statlarda yaşanacak.

DEĞİRMENKÖY STADI DA TAMAMLANMAK ÜZERE…

YÜZME HAVUZU TAMAMLANMAK ÜZERE…

NEREDEYSE HER KÖYDE İDMAN SAHALARI TAMAMLANDI VE HİZMETE AÇILDI…

Silivri'de lige girecek olan her kulübe maddi destek mecliste onaylandı.

Silivrispor ayrı tutularak 150 bin TL maddi destek verilecek.

Silivrispor için 150 bin TL'nin yetmeyeceğini en iyi bilenler mecliste ve lig sürecinde kuşkusuz desteklerini kesilmeyecektir.

Her şey çok güzel gidiyor ama ilçe merkezinde tesis eksikliği var bu duruma da en kısa sürede çözüm bulunacaktır umudunu taşıyorum.

Tek statta idman saatleri çok çakışıyor ve çakışacaktır da. Tatsız olaylar yaşanacaktır ama üstesinden gelinir elbette. Altyapılar ve A takım idmanları çok iyi programlanmalı aksi durumda sıkıntı...

Silivri Stadı içinde bulunan Silivrisporlu oyuncu ve teknik ekibin konakladığı ve dinlendiği tesisin de taşınması kesinleşti. Bu kararı alan başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ve meclise teşekkür ederim.

Dedim ya umudum var benim, profesyonel hayallerim var, kaybetmediğim inancım var.

Silivrispor tesisleri en kısa zamanda Alibey Spor Salonu bölgesine taşınıyor. Aynı zamanda altyapılar için de bir yapı yapılacak aynı alana. Gönülden geçeni ise çok daha kapsamlı bir tesisin konuşlandırılmasıdır ama buna da şükür diyelim.

Sadece tesis olmamalı. Silivrispor tamamen ayrı tutularak idman sahaları ve resmi maç yapacağı komplike bir tesis inşa edilmeli.

Yapılacaktır.

İnancım var.

Silivri'de sportif anlamda emeği kimin varsa sonsuz teşekkürler.

Başta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkürü bir borç bilirim öyle ya forma terletmiş bir isim ve bu işlerin nasıl işlediğini en iyi bilenlerdendir kendisi. İşte bu inançla umudum her zaman taze kalıyor.

 

 

YORUM YAP