Adil Sirkecioğlu

Tekin Küçükali Kadir Baran


Silivri Siad, Genel Kurulu’nu yaptığı günün akşamında, Silivri Belediyesi’yle birlikte organize ettiği toplantıyla Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali’yi konuk etti. Silivri Siad’ın ve Kadir Baran’ın hızına yetişebilmek, temposuna ayak uydurmakta zorlandığımı belirtmeliyim.

Uzun bir bekleme ve tartışma süreci neticesinde, Silivri Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle geçen protokol nedeniyle Küçükali’nin konuk edilmesi özel bir anlam taşıyordu. Gönül isterdi ki katılım eksiksiz olsun. CHP kanadı firelerine rağmen ağırlıktaydı. Ak Parti Saffet Sert, Tamer Şişman, İnci Aydar üçlüsüyle temsili yeterli görmüş gibiydi. Karakaş’ın konuşamadığım yerde olmam anlayışı hız kazanarak devam ediyor. Yine de katılıp, terk etmesinden iyidir düşüncesindeyim. Bununla birlikte Ak Parti’nin ağır topu, milletvekili adayı Çavdar’ın mevcudiyeti eksiklikleri önemsiz kıldı. İktidar partisini temsil edilmesi gereken yerlerde etmeyenler, kaçanlar hata yaptıklarını anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

Küçükali konuşmasına, ilk kan alma birimini Silivri’de açtıklarını belirterek başladı. Silivri’de Kızılay yatırımlarına karşı çıkışları burukluk ve üzüntüyle karşılasa da, sonuçtan memnuniyetini dile getirdi. Bu konudaki gayret ve çabalarından dolayı Işıklar’a takdirini sunarken, öve öve bitiremedi. CHP’li bir belediye ile işbirliği yapmasını ve CHP’li bir başkana övgü ve sempatisini bende, hazurunda takdir ettik, kutladık.

Köşenin devamı 20 Ocak 2011 Hürhaber Gazetesi’nde..

 

YORUM YAP