Silivri'nin tanınmış isimlerinden, iş ve siyaset hayatının yakından tanıdığı, Hürhaber Gazetesi'nde bir dönem köşe yazarlığı yapan Adil Sirkecioğlu, bir süredir mücadele ettiği hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.
Silivri'nin tanınmış isimlerinden Adil Sirkecioğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düştü.
İş dünyasının yanı sıra siyasi ve sosyal yaşamda da aktif bir isim olan Sirkecioğlu, Hürhaber Gazetesi'nde bir dönem kaleme aldığı köşe yazılarıyla da okuyucularla buluşmuştu.
AİLESİNİ VE SEVENLERİNİ ÜZDÜ
Adil Sirkecioğlu'nun vefatı, ailesini, dostlarını ve sevenlerini derinden üzdü.
CENAZE TÖRENİ SALI GÜNÜ
Merhum Adil Sirkecioğlu için cenaze töreni, 21 Temmuz 2026 Salı günü ikindi namazına müteakip Piri Mehmet Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından gerçekleştirilecek. Sirkecioğlu'nun naaşı, cenaze namazı sonrasında Fenerköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Hürhaber Gazetesi olarak merhum Adil Sirkecioğlu'na Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Sevginar SALİ






