Sevginar Sali

KİPTAŞ’TAN SONRA TOKİ DE GAZA BASTI

Silivri KİPTAŞ 3'ü tartışırken, TOKİ'nin ilçemizde yapacağı toplu konutların proje alternatiflerini AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu kamuoyuyla paylaştı. Yerel seçimlere bir yıl kala bu toplu konut hamlelerin tamamen ihtiyaç sahibi vatandaşları evsahibi yapmaya yönelik olduğunu, gerçekten bölge sakinlerine hitap edeceğine dair kuşkularımdan ne kadar utansam da arınabildiğimi söyleyemeyeceğim… AK Parti sanki Silivri'de kendisini 2019'da siyasi zafere taşıyacak podyumu kuruyor… İktidar zirvesine giden yolda merdivenler tek tek inşa ediliyor… Onlarda yürüyecek başkan adayı ve AK Kadroların eli epey güçlü, durumu epey rahat mesafe almak mı kalacak!?
KİPTAŞ 1/2008 yılında, KİPTAŞ 2/2011 senesinde kullanılmaya başlandı. Yani ilki 2009'da AK Parti'nin Silivri'de iktidarı kaybetmesini önleyemedi. 2011'de kurulan KİPTAŞ 2, 2014 seçimlerinde iktidarı geri kazanmalarını sağlayamadı… KİPTAŞ 3 ne yapabilir? “Allah'ın hakkı üç”ü düşünün derim… AK Parti de eski AK Parti değil gerçi… Sırtladığı 15-17 yıllık iktidar yıpranma payı ile epey yıpranmamış bir aday ve ekiple yola çıkması zorunlu görünüyor!
Bu yatırımların adaletli biçimde, gerçek ihtiyaç sahipleri ve de Silivri'de ikamet eden insanlara ulaşması durumunda asıl değerini mutlaka bulacağını kimse unutmasın…

CHP KONGRESİNİN YENİ TARİHİ 24 ARALIK
CHP'nin 3 Aralık'ta iptal edilen 11. İlçe kongresinin yeni tarihi 24 Aralık olarak belirlendi. CHP'de durdurulan genel kurul hazırlıkları kaldığı yerden yeni tarihe göre devam edecek.

KÜRESEL REKABET VE YENİ TRENDLER ZİRVESİNE DAVETLİSİNİZ
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, 07 Aralık 2017 tarihinde, bugün Küresel Rekabet Ve Yeni Trendler Zirvesini düzenliyor.
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenecek olan Küresel Rekabet Ve Yeni Trendler Zirvesi, 07 Aralık 2017 tarihinde, Mega Silivria'da saat 09.30-17.00'da gerçekleştirilecek.
Program, 09.30'da kayıt ve ikramlarla başlayacak. SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Turhan konuşma yapacaklar. Endüstri 4.0 ve Yalın Düşünce Paneli Yalın Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi Hüsrev Yaman'ın moderatörlüğünde FESTO Genel Müdürü Osman Türüdü, OMRON Pazarlama Müdürü Nurcan Konak, STAUBU Bölge Satış Müdürü Kerem Kececi ve SMC Teknik Destek ve Eğitim Departmanı Müdürü Burak Örenel'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Soru ve cevaplarla son bulacak. 13.00-13.50 saatleri arasında verilecek öğle molasının ardından 14.00-15.00 saatleri arasında Aile Şirketlerinde Kurumsallığa Geçiş Paneli TURAŞ Kurumsal İletişim Danışmanı Yücel Koç'un moderatörlüğünde, TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Öğücü, ŞÖLEN Yönetim Kurulu Üyesi Elif Çoban ve TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol'un katılımıyla gerçekleştirilecek. Kahve molasının ardından saat 15.15-17.00 arasında yapılacak firma sunumlarıyla program sona erecek.

YORUM YAP