Engin Akın

İhsan Atun’u sevmeyin!

Ortada tek gerçek varken yalan olanların peşinde koşmak hayalden öte gitmez. Burada tek gerçek ilçemin takımının başarısını istemek ve akabinde gelenlerle yetinmek önemlidir.

Silivrispor’da takımın patronu İhsan Atun.
İhsan Atun’u sevmek zorunda değiliz.
İhsan Atun’un yaptıklarını kabullenmeyebiliriz.
İhsan Atun’un yöneticiliğini beğenmeyebiliriz.
Oturuşunu, kalkışını hatta gülüşünü bile beğenmek zorunda değiliz.
Tek zorunlu olduğumuz konu Silivri’yi ve Silivrispor’u sevmek zorunda olduğumuzdur.

Demem o ki fare dağa küsmüş lakin dağın haberi yokmuş.
Bu şekilde düşünmek camiaya zarar verir.

Takımın geldiği nokta Play-Off oynama noktası.
Erzurum maçını geçersek takım 2. Lig biletini kapabilmek adına mücadelelerini verecek.ihsan Atun veya yönetimini beğenmemekle takımı kasti olarak desteklememek arasında büyük bir fark var.

Tarihinde 1989 yılında Silivrispor şampiyon olduğunda Silivri’nin nüfusu 12.000 civarındaydı. Hatırlayanlar olacaktır. Son maçın bitiş düdüğü ile birlikte statta en az 6.000 kişi takımını destekliyordu.

Aradan geçen senelere rağmen Silivri Stadı’nın kapasitesi TFF’ye göre 25.000 kişi. Biz maçlarımızı 1.000 kişiye zorla oynuyoruz. 1989 yılından bu zamana kadar ne değişti de ilçemizin takımını desteklemez hale geldik.

Hafta sonu bizim için son derece önemli olan bir Erzurum maçına çıkacağız. Bu maçtan puan aldığımız takdirde takım eleme maçlarını oynayacak. İnancım var, evet inancım var bu takım eleme maçlarına kaldığı takdirde 2. Lige çıkacaktır.

Hal böyleyken kendi sahamızda 1.000 kişiye maç oynamak üzücü değil mi? Biraz destekle yeni sezonda 2. Ligde mücadele eden ve her maçının da iddiaya girdiği bir takımın sahibi olalım hep birlikte.

Yine İhsan Atun’a gelecek olursak!
İhsan Atun ile en büyük çatışmaları ben yaşadım. Doğru bildiğimi söyledim ve hatalarını da yüzüne söylemekten gocunmadım. Çünkü ben Silivri’yi ve Silivrispor’u seviyorum.

İlçemin takımının iyi yerlerde mücadele etmesini arzu ederim. Aslında İhsan Atun ve yönetimini sevmeden de Silivrispor’u destekleyebilmeli insan.
Ne kaldı ki zaten elimizde.
Bizden başka.
Silivri’den başka.
Silivrispor’dan başka.
Ermenileri bile destekliyorlar da bir Silivrispor’u desteklemiyorlar demesinler sonra üzülürsünüz.

Hadi siz tüm nefretinizi ve kininizi bir kenara bırakıp bu hafta Erzurum maçında kulübümüzü sonuna kadar destekleyelim. El birliği ile 2. Lige çıkalım ve çorbada tuzunuz olduğunu torunlarımıza bire bin katarak anlatalım.

YORUM YAP