Engin Akın

Hiç bu kadar özleyeceğimi tahmin etmezdim!

Futboldan bu kadar uzun süre mahrum kalmamıştım. Öyle ki ister inanın ister inanmayın özleyeceksin deseler inanmazdım. O kadar bıkmıştım ve yılmıştım. Şimdi ise yokluğunu hissediyorum, bir eksiklik, bir boşluk oluşturdu hayatımda.

 

Ne coronaymış be insana berbat futbolu bile özletebiliyor.

Aylardır hasretiz spora özellikle de futbola. Alt liglerin başlama tarihi 18 Temmuz, Süper Lig ise Haziran başlasın artık.

 

Her sene bu zamanlarda biter ve bizler yeni sezon için planlama içinde olan yönetici ve başkanlarla irtibatta olur ve haber peşinde koşardık.

 

Şimdilerde ise aylardır sahalardan uzak kalmışlığın özlemi içindeyiz. Hiç özleyeceğimi tahmin etmezdim. Artık başlasın ve bitsin durumundayız.

 

İkinci bir dalga olmazsa alt ligler hayat bulacak 18 Temmuzda. Verilen arada yan gelip yatan oyuncuları büyük bir tehlike bekliyor. Sakatlık.

 

Her oyuncunun korkulu rüyasıdır sakatlık, dilerim ki bunu hiçbir oyuncu yaşamasın. Öyle ya hayatlarını kazanmak için sağlıklı olmaya ihtiyaçları var.

 

18 Temmuzda başlayan maçlar bir ay içinde tamamlanacak ve kulüpler yeni sezon için çalışmalarına başlayacak.

 

Yeni sezon için hazırlık dönemi kalmıyor, oyuncuların 6 maçlık performanslarının ardından dinlenme zamanları kalmıyor ve ön önemlisi ise sıkıntılı süreçte tüm kulüplerin ve tüm oyuncuların maddi sıkıntılar içinde olacağıdır.

 

Oynanmayan maçlarda gelir de olmayınca kulüplerde de para sıkıntısı yaşanması son derece normaldir. Hal böyle olunca da yeni sezon çok sıkıntılı geçen kanaatindeyim.

 

İnsan idman izlemeyi özler mi hiç, ben özleyenlerdenim işte.

 

 

YORUM YAP