Engin Akın

Emlak İşi Yapılır


Şu sıralar biraz takıntılıyım. Kimse kusuruma bakmasın, merak ettiğim konular üzerine bir de işlemeyen kurumlar üzerine takıntım daha da artmakta. Malüm geçtiğimiz aylarda Silivri Kulüpler Birliği kongresini yaptı ve yeni dönemdeki yönetimini seçti. Buraya kadar normal. Olağan üstü kongre yine olağan üstü olaylarla geçti. Hatta içine siyasetin girmesini istemediğimiz sporun içine en baba şekilde girmiş oldu. O zamanlar, yani kongre zamanı verilen sözleri hatırlatmakta üstüme vazife görüyorum. Beyler sizler söz vermemiş miydiniz statta maçlar öncesi ambulans olacak diye. Hani verdiğiniz sözler ne çabuk unuttunuz?

Nerede vaat ettiğiniz ambulans? Yoksa ambulansı inek mi yedi dağa kaçtı!? Tutamayacağınız sözler verdiniz. Hatır gönül işleri ile uğraş içindesiniz. Hatta biraz daha ileri gidip TFF İl Temsilcilik şubesini kendi kişisel işleriniz için kullandığınızın bile dedikodusu yapılmakta. Valla bu dedikoduyu ben yapmıyorum. Hatta öyle bir söylenti var ki akıllara zarar, şimdi bakın şöyle deniyor; "Arsa, tarla, arazi, ev gibi birtakım taşınmaz ihtiyacı olanların TFF İl Temsilciliği Silivri Şubesi’nden hallolabiliyormuş" denilen budur. Hatta bir arazi satışından doğan komisyon için bir ara temsilciliğin içinde bağrışmaların duyulduğu da söyleniyor. Benim merak ettiğim Yemen Ekşioğlu bu satışlardan pay alıp almadığıdır. Ne de güzel şaşalı bir şekilde açılış yapılmıştı halbuki.

Sonra yine seçimlerde verilen vaatlerin bazıları ise panellerin yapılacağı idi. Ne oldu panellerinize? Sorun mu çıktı? Panelistler vaz mı geçti, Silivri'ye gelmekten. Yoksa paneller panelvan oldu da taaaa Van'a mı gitti?

Sonra yine hakemlerle diyaloglar kurulacak ve seminerler verilecekti... Silivri'ye gelip de seminer verecek hakem mi bulamadınız? Bir de her daim federasyon yetkilileri gelip bilgiler verecekti. Açılış yapıldı yapılalı gelen giden yok. Hani sağlık konusunda da atılımlar yapıp ilçedeki hastaneler ile görüşülüp oyuncuların durumlarını düzeltecektiniz. Hayır varsa şu ana kadar yaptığınız bir anlaşma eyvallah… En azından kulüpleri de bilgilendirin de anlaşılan o hastaneye gitsinler. Dimi yani…

Birlik birlik olalı böyle bir eziyet görmedi. Çalışmayan ama çalıştığını sanan birlik. Bir de aklıma takılan konu, Silivri Kulüpler Birliği’nin hangi yönetim kurulu üyesi herhangi bir kulübümüzün yönetiminde bunun da bilgisini verirlerse sevinirim.

Hafta sonu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemiz kulüplerine gönderdiği malzemelerin dağıtımı da tam bir fiyaskoya dönüştü. Eskiden olsaydı bu dağıtım tam bir şölen havasına yapılırdı ne oldu da böyle sönük geçti? Fener maçı sonrasında göstermelik bir alış veriş oldu. 

YORUM YAP