Engin Akın

Derdimiz Silivri olsun

Kan değişikliği özellikle ilk bir iki maçta olumlu etki yaparken biz de kan kaybı devam ediyor.

Özellikle sezon başı yapılan açıklamalarda yönetim orta sıralar ve Play-Off hedeflerken puan tablosunda bizleri liderliğe kadar taşıyan oyunculardır. Yine aynı oyuncularla bizler hak ettiğimiz yerde olacağız benim bundan şüphem yok.

Bizim takım zor gol atıp, kolay gol yemeyen bir takımdı. 3 gollü bir mağlubiyet değişiklik sürecinin sancılı geçeceğini gösteriyor.

Bu süreçte gösterilecek tepkiler insanların olaya, kulüp yararlarını mı, yoksa bir takım kişisel kaygılarla mı baktıklarını ortaya koyması açısından önemlidir.

Amaç kulüp yararı ise anlamsız kıyaslamalarla süreci körüklemeden takımı Play-Off hattında tutmanın yollarını tartışmak lazım.

Aksi halde takımın hızla irtifa kaybetmesi hiç kimseye kişisel bir avantaj sağlamaz.

Profesyonel futbolda vakit ve nakit çok önemlidir.
Sonuca direk etki eder.
İkisini de iyi kullanmak gerekir.

Bizde nakdi kim ne kadar nasıl kullandı, vakti kim tüketti, bunları konuşacak zaman da olacak ama şu anda öncelikle kötü gidişe dur demek lazım.

Başkan maddi manevi tüm yükleri omuzlamışken kişisel kaygılar ve küçük hesaplar nedeniyle yeni bir pardon ile karşılaşırsak kulübü sen yönetsen ne olur, ben çalıştırsam ne olur?

Sezon başında kurulan takıma güvenimin sonsuz olduğunu ve bu takımın iyi işlere imza atacağını defalarca dile getirdim. İlk gün takım hakkında ne söylüyor ve düşünüyorsam aynı yerdeyim. Aynı durum yönetim kurulu ve başkan için de geçerlidir. Derdimiz Silivri'nin başarı olsun. Kişisel çıkarlar, namussuz ve haysiyetsiz yorumlar ile bir yere gelemez tıkanıp kalırız.
Derdimiz Silivri olsun.
Silivrispor iyi bir yönetim sergiliyor.

YORUM YAP