Engin Akın

Bikuf?



Adamın biri çıktı üç beş yıl içinde Güzelcespor'u amatör futbolun il genelinde hatırı sayılır kulüplerinden biri haline getirdi. Sürekli şampiyonluk kovalayan profesyonel lige hazırlanan bir takım yarattı.

Futbol gönüllüsü sevgi dolu saygılı seviyeli çok da başarılıydı. Güzelcespor'un standartlarını yükseltmek için çırpınırken bir tek şey istiyordu. O da olmayınca koptu gitti.

Şimdi Güzelcespor'un durumu malum. Kumburgaz'ın Güzelce'nin ihtiyaçlarına ilgisiz kalan siyasilerin durumu da malum… Geçenlerde bir röportajına rastladım, Güzelce deyince belli ki yüreği pır pır ediyordu. Takımların kullanabileceği idman maç yapılabilecek tesis istiyordu. Yer göstersinler ben yapayım diyordu. Bu adam aynı zamanda antrenör.

Diğer antrenörlerle kıyaslanınca kalitesi ortaya çıkıyor. Fark yaratıyor… Tabii ki Adnan Toros'tan bahsediyorum… Artık şartlar çok değişti. Güzelce'de Adnan hocanın istediği şartlar gerçekleşir mi projesi hayata geçer mi bilemiyorum ancak Adnan Toros'un bir şekilde futbolun içinde bir kulübün başında bulunmasında fayda vardır…

Süper Amatörde şampiyonluğa oynayan bir takımdan tesis yaptıramadığı için ayrılan gerekirse masraftan kaçınmayan futbol gönüllüsü bir adam o tarafta, sahası, tesisi, oyuncusu, potansiyeli olan ama lige katılamayan mazisi güçlü takımlar bu tarafta duruyor…

Bunları kim buluşturacak? Silivri Birlik değil herhalde!!! Her şey belediyeden beklenmez ki zaten belediye kendisi BİKUF'a muhtaç… İlçemizde bu işlerden sorumlu yetkili kulüpler birliği diye bir kuruluş var. Ne bekliyorsunuz?

Selimpaşaspor'da Silivri'de Çanta'da tesisler atıl vaziyette çürüyor. Bir şey bilmiyor hiçbir şey yapamıyorsanız Adnan Toros'u davet edin ikna etmeye çalışın hem onu hem de tesislerin bir kısmını bile olsa bölge sporuna kazandıracak çözümler üretin…

Kiminin parası kiminin duası bu da bizim size katkımız olsun hep eleştirecek değiliz ya. Bu sefer katkı bizden icraat sizden… Kulüpler Birliğinin sadece siyasi rövanş peşinde koşmadığını kanıtlayın yada BİKUF'u arayın!!!
BİKUF= Batık İşletmeleri Kurtarma Fonu. 

YORUM YAP