Engin Akın

Altyapı Hocaları Ne İş Yapar?

Muhtar, hafta içi yaptığı açıklamalarda mazot parası, katılım parası gibi desteklerden yararlanamadıklarından yakınıyordu. İlgililer tarafından nasıl algılandığı şimdilik belli değil ancak Fener takımının ritminin bozulduğu motivasyonunun düştüğü çok net belli. Belki de muhtar bu durumu düzeltebilmek adına ilgilileri yetkilileri harekete geçirebilmek, ilgi destek sağlamak amacıyla bu konuları gündeme getirmiştir.

Maçta baktık ki muhtarı duyan olmamış. Takımın halini görünce muhtara hak vermek lazım. Takımın gardı düşmüş heyecan yok, coşku yok. Bu takımı üst sıralarda tutmak kolay iş değil.

Sol bek öyle işler yapıyor ki ben bu yerin oyuncusu değilim diye bas bas bağırıyor 2. Ligi internette mi görmüş acaba?

Tekin hocam tedbir olsun diye onu sağa aldı, 3’lüye döndü, stopere aldı, Tolga’nın yanına aldı ne yaptıysa olmadı, keşke yanına alsaydı en azından 2.gol olmaz bir puan bir puandır derdik!!!

Kalecinin sakatlığı her halinden belli. Kaleye gelen topları tut yeter demişler. Belki de mecburiyetten kaleye koymuşlar, o da tuttuğu topla kaleye giriyordu, son anda topu elinden çıkardı.

Net pozisyonlardan yararlanamayan forvetlerin durumunu da göz önüne alırsak 2-1’lik mağlubiyet sürpriz değil. Kaza geliyorum demiş.
Haberin devamı 17.01.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

YORUM YAP