Engin Akın

3. Hafta Tahminlerim

Her zaman birileri ya da kurumlar hakkında yorum yapacak değilim ya biraz da bu hafta içi oynanacak olan yükselme grubu müsabakalarının yorumlarını yaptım. Ne kadar tutar ne kadar tutmaz bilemem ama bakıp göreceğiz. Sonuçları ise Cuma günü ortaya çıkar. Hayırlısı artık ne diyelim. Kendi bilgi dağarcığım ve takip ettiğim kadarı ile 3. Haftanın yorumları aşağıdadır.
Bayrampaşa Tuna-Sultangazi: Paşabahçe Stadı’nda seyre değer bir maç. Bayrampaşa ilk maçında İstanbulspor’u sürpriz bir şekilde 2-0’lık bir skorla geçince gözleri üzerine çekti. İkinci maçında ise Avcılar karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetle lig başına döndü. Sultangazi ilk maçında Çatalca (0-0)beraberliği ve ardından da İstanbulspor (2-2) beraberliği aldı. Bana göre bu maçın skoru beraberliktir. Başta da belirttiğim gibi seyri güzel bir maç olacak beraberlik ise gollü olacaktır. Bir ihtimal uzatmalarda Sultangazi sürpriz bir golle galip de gelebilir. Yeni sezonda orta alana oyuncu takviyesi yapacak takımlar bu maçta Sultangazi’nin orta alan oyuncusu Alper’i iyi takip etsinler derim. Gerçekten iyi ve kaliteli bir ayak.
Avcılar Bld-Levent: Haftanın en keyifsiz maçı alacak gibi. Paşabahçe Stadı’nda oynanacak olan maça gitmek için kendinizi zorlamayın derim. Avcılar takımı ne kadar çıkmak istiyorsa Levent takımı da bir o kadar çıkmak istemiyor. Öğrendiğim kadarı ile Levent takımının yönetimi çıkmak istemiyor. Bu durum da takımın sonuçlarına yansıyor. Bu maç banko Avcılar’ındır.
İstanbulspor-Kadırga: Alemdağ Stadı’ndaki maç içinde seyretmek için kendinizi fazla zorlamanıza gerek görmüyorum. Aynı saatte başka bir maç varsa gidip onu seyredin derim. Sonucu baştan belli bir maç. Lige çok kötü bir başlangıç yapan Kadırga-İstanbulspor karşısında fazla bir şansı yok gibi. Banko İstanbulspor.
Devamı 09 Şubat 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP