Sevginar Sali

Yumuşak geçiş...

Başkan Volkan Yılmaz'ın başkan yardımcıları ile ilgili tasarrufu merakla bekleniyordu. Yumuşak bir geçiş olduğu söylenebilir. Değişiklik hem var hem yok gibi bir şey… Siyasi tercihte bulunmaması seçimden yeni çıkmış yapı içinde rahatsızlık düzeyini oldukça hafifletmiş görünüyor.
Silivri Belediyesinde müdürlükler Başkan Volkan Yılmaz ve üç yardımcısı arasında şöyle dağıtıldı;
Başkan Volkan Yılmaz'a bağlı bulunan müdürlükler şöyle; Özel Kalem, Teftiş Kurulu, Hukuk İşleri, Basın ve Yayın Halkla İlişkiler, Muhtarlık İşleri.
Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu'na bağlı olan müdürlükler şöyle; Mali Hizmetler, Destek Hizmetleri, Bilgi İşlem, Yazı İşleri, İnsan Kaynakları, Kültür ve Sosyal İşler, Sosyal Yardım İşleri.
Başkan Yardımcısı Harun Akkan'a bağlı müdürlükler şöyle; Plan ve Proje, İmar ve Şehircilik, Kentsel Tasarım, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Emlak İstimlak ve Çevre Koruma Kontrol.
Başkan Yardımcısı Hasan Solak'a bağlı müdürlükler şöyle; Temizlik İşleri, Zabıta Müdürlüğü, Veteriner, Ruhsat Denetim, Tarımsal Hizmetler.
Yılmaz'ın Ayhan Otlatıcı ve Mehmet Has ile yola devam etmeyeceği, her iki ismin de izne ayrıldığı öğrenilirken, Emine Tarin'in kendi isteğiyle görevini izin sürelerinin bitiminde bırakmak istediği söylendi.
Görevleri sona erenlere bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, yeni görevlendirmelerin Silivri'ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Yılmaz'ın başkan yardımcısı seçimlerinde tam da vaat ettiği duruşu sergilediğini görmek güzel. Liyakat, partizanlık yapmayan, sorumluluklarını yerine getiren insanların ekmeğiyle oynamamak yaklaşımını terk etmemesi ümidiyle…

“KARAR BÜTÜN İLÇELERİ KAPSAMAZ”
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarına ilişkin YSK'de devam eden olağanüstü itiraz sürecini değerlendirirken ilçelerin durumuna ilişkin de yorumda bulundu.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarına ilişkin YSK'de devam eden olağanüstü itiraz sürecini AA muhabirine değerlendirdi.

"YSK'NİN VERECEĞİ KARAR BÜTÜN İLÇELERİ KAPSAMAZ"
Yaptıkları itirazların sadece Büyükçekmece ve Maltepe ilçe belediyeleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının yeniden yapılmasına dönük olduğunu ifade eden Özel, "Muhtarlar dahil diğer bütün ilçelerdeki seçim sonuçları kesinleşmiştir. YSK'nin vereceği karar diğer ilçeleri kapsamaz." değerlendirmesinde bulundu.

GÜNÜN SÖZÜ
“Yaptığın en küçük harekete bile kalbini, aklını ve ruhunu kat. Başarının sırrı budur.” *Swami Sivananda

YORUM YAP