Sevginar Sali

Yılmaz’ın değil, Silivri’nin geleceğini oylayacağız!

Cumartesi günü Silivri Belediye Başkanı ve 2. Dönem Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı MHP'li Volkan Yılmaz'ın proje ve meclis üyelerini tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantının ilk bölümünde Yılmaz'ın 5 yıl içinde yaptıklarının özetini görünce vaatlerini görmeme gerek kalmamıştı açıkçası. 5 yılda yaptıkları bile ikinci dönem vizesi için yeterli çünkü. Belediye Başkanını şehrine hizmet etsin, yatırım yapıp, iyi şekilde yönetsin diye seçenlerin adeta mecburi istikameti Yılmaz.

Yılmaz'ın aklı ise her zamanki gibi farklı çalışmaya devam etmiş. “5 yılda dünyaları yaptım, Silivri'nin tarihinde görmediği hizmetleri kazandırdım” hazırcılığına konmak yerine “Benim yaptıklarımın daha iyisini yine ben yaparım” bayrağını açtı. Her yeni dönem projesinde adeta hayret nidalarına mani olamadı dinleyenler.

Farklı kişisel ya da ideolojik gerekçeler ile hareket edenlere söyleyecek bir şey yok. Ancak hizmet, yatırım ve şehir kaynaklarının doğru kullanılması ile Silivri'ye çağ atlatmakla ilgilenenlerin adresi kuşkuya yer bırakmayacak şekilde net aslında. Bunu Yılmaz'ın yaptıkları, yönetici olarak duruşu, seçtiği ekip, ilçemize Cumhur İttifakı temsilcisi olarak kazandırdığı Hükümet desteği, Silivri'nin hakkını her şartta söke söke alma konusunda ispat ettiği becerisine ve yeni dönem vaatlerine istinaden söylüyorum.

Volkan Yılmaz benim babamın oğlu değil. Kaldı ki olsa bile bir yerel değil, dünyanın bütün medya kuruluşları bir araya gelse olmayan şeyi hiçbir algının gücü gerçek kılmaya yetmez.

Yılmaz, genel ve yerel imkanların analizini en doğru şekilde yaparak, Silivri'ye son beş yılda maksimum fayda sağladı. Yeni dönemle ilgili de son derece ayağı yere sağlam basan, gerçekçi, doğru hedeflerle, geniş kapsamlı, son derece nitelikli projeler ile seçmenin karşısına çıkmaya oldukça hazırlıklı görünüyor.

Başkan Bey'in yeni dönem projelerini dinlerken bir ilçe değil il belediyesi ayarında işleri konuştuğumuzu hissettim.

Bir kez daha 'Bu adam bize 3-5 gömlek büyük' duygusunu hissettim.

Büyük bir azim, kararlılık ve emekle Silivri'yi daha önce hayal bile edemediğimiz güzel bir geleceğe taşıyan Volkan Yılmaz'ın seçimi farklı bir duruma evrildi.

Biz 31 Mart'ta yaptıkları ile yapacaklarına dair inançta hiçbir kuşkuya yer bırakmayan Volkan Yılmaz'ın iktidarını değil, Silivri'nin geleceğini oylayacağız; 'kazandığı olağanüstü ivme sürsün mü, sürmesin mi'ye karar vereceğiz.

Burada yaşayan hepimizin geleceğinin Silivri'nin geleceği ile eş değer olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum?
Silivri gelişmeye devam ederse, hepimiz gelişmeye devam ederiz. Yani bu ‘Volkan Yılmaz'ın, belediye başkanlığına devam etsin mi, etmesin mi seçiminden' öte Silivri'nin geleceği konusunda vereceğimiz önemli bir karar. Yılmaz, yeni dönem projeleri ile seçimi şahsının çok üstü ve ötesinde bir aşamaya taşıdı, bunu idrak etmemiz çok önemli.

YORUM YAP