Sevginar Sali

Yılmaz: Gayretlerimizi sürdürüyoruz

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz dün Silivri Kaymakamı Ali Partal'ın katılımıyla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Söyler, İlçe Sağlık Müdürümüz Hasan İpekoğlu, teknik ekip Mehmet Sönmez ve Halide Direk ile bir araya geldi. Toplantıya ilişkin Başkan Volkan Yılmaz'ın verdiği “Tüm hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmesi amacıyla gayretlerimizi sürdürüyoruz” mesajının 50. Yıl Sağlık Ocağı ile ilgili sıkıntıyı da kapsadığına inanıyorum. Güzel sağlık haberlerinin gündemimizden eksik olmaması dileğiyle…

ÜÇÜNCÜ DALGA KAPIDA
Virüse de dalga söylemlerine de inanmak istemedik ama her şey de tam olarak en başta söylendiği gibi cereyan ediyor… Birinci dalgadan sonra ikincisinin geleceğine inanmadık, ikincisinin sonunda şu an kapıda görünen üçüncüye burun kıvırdık. Son günlerde hasta sayısındaki artış eğilimine bakıyorum da üçüncü dalga ve Mart ayında 3.zirveyi göreceğimiz öngörüleri karşısında gevşettiğimiz kişisel tedbirlerimizi yeniden gözden geçirmemizi öneren uzmanları dilemekte yarar var gibi geliyor. Sıkacak diş kalmadı biliyorum ama hayata karışırken önlemleri son bir kez daha gündemimize ciddi biçimde alalım.

BUGÜN DE BİZİM HİKÂYEMİZ OKUNSUN
Genelde hep başkalarının hikâyelerini aktarıyoruz. Onların kendini kamuoyuna ifade etme ve tanıtımlarına vesile oluyoruz. Bu kez ise meslektaşımız Erhan Kızılyar sordu ben anlattım. Anlatırken de, itiraf edeyim; soru sormaktan, dinlemekten bunun daha zor olduğunu anlamış oldum. Neredeyse bir günlük tutar gibi Silivri'deki gelişmeler üzerine görüşlerimizi paylaşıyoruz 20 yıldır… İnsan zaman içinde kendi yaşadıklarına bile yabancılaşabiliyor. Kendi hikâyemi de Hürhaber sayfalarına bu kez derli toplu halde not düşmek adına Durum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erhan Kızılyar'ın kaleminden yaptığımız söyleşiye yer verdik.
Keyifle okumanız dileğiyle...

YORUM YAP