Sevginar Sali

Yanlışlar konusunda uyarılmak, takdir etmekten daha kıymetlidir

Sami Barlas dışındaki AK Partili meclis üyeleri de gruplarına dönmeye hazırlanıyor. MHP adında yürüttükleri ittifak sorumluluklarını, yapılan hazırlıklara göre Temmuz meclisi itibariyle, kendi çatıları altında sürdürecekler. Olması gereken de bu… Türkiye genelinde Cumhur İttifakı devam ettikçe Silivri'de farklı bir yaklaşım olmaz. Bundan olağanüstü bir değişiklik beklentisine girmek yersiz de Belediye Başkanının gücünün zayıflayacağı yerine artış bekliyorum şahsen. Zaten çok dikkatli ama daha fazla sağduyu göstereceğini bunun da meyvelerini alacağını öngörüyorum.
CHP'nin geride bıraktığımız bir yıl içinde mecliste ret oyu kullandığı karar sayısı 2… Toplamda 128 karardan sadece 2'sine (destilasyon merkezi hizmetinin ücreti konusu ve Selimpaşa'daki yerlerin satışı hakkında) ret oyu verdi CHP… Mantıksız veya yanlış görse tabi ki daha fazlasına verirdi. Yılmaz, çizgisini bozmaz ise CHP'nin de AK Parti'nin de muhalefet adına yapacağı tek şey Silivri'ye katkı sunmak konusundaki çalışmalara destek vermek olur. MHP'nin bu işin neresinde olduğu belli zaten…
AK Partili üyeler ikircikli durumlarından kurtulunca daha rahat ve etkin bir çalışma ortaya koyar inşallah.
İktidara destek vermek kadar gerektiği yer ve zamanda, doğru şekilde muhalefet etmek de çok kıymetli bir şeydir! İnsan doğru yaptığı şeyler konusunda takdire tabi ki ihtiyaç duyar da, yanlışları konusunda uyarılmak veya uyandırılmak çok daha değerlidir.
Yeni sürecin Silivri'ye hayırlar getirmesi dileğiyle…

İNŞALLAH HAK YERİNİ BULUR
Bazı kötü durumlarda “Top yere sekmeden zıplamaz” sözüyle teselli bulurduk… Ne sekmeymiş arkadaş yeri deldi altında ilerliyor, ama zıplamaya hiç niyetli görünmüyor! Eleştiri ile hareketi karıştıranları geçtik, ahlaksızlığını bayrak gibi sallaya sallaya gezinenlerin marifetlerini izliyoruz.
Gündemdeki HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a, yapılan saldırıyı kınıyorum inşallah hak ettiği cezayı alır da yenilerine şahitlik etmek zorunda kalmayız.
CHP Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer'in sözleri altına imzamı atıyorum; “Ahlaksızlığın siyaseti olmaz!”

DÜĞÜN SALONLARI DA SEZONU AÇIYOR
15 Haziran itibari ile sosyal mesafe önemine dikkat ederek nikah organizasyonlarına başlayan düğün salonları, 1 Temmuz'da düğün, kına, diğer tüm etkinlikler için hazırlanıyor.

YORUM YAP