Sevginar Sali

Üç yeni müdürlük oluşturuluyor...


C-12 statüsüne yükselmesi ile birlikte Silivri Belediyesi’nde üç yeni müdürlük oluşturuluyor. Burçin Sarısaltıkoğlu’nun başında olacağı Veteriner Hekimlik Müdürlüğü, Duygu Kartal’ın sorumluluğunda Kültür İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü… Bu son müdürlüğün başına kabul ederse Şebnem Bozçalı getirilecek. Bozçalı, sadece kurum hekimi olarak görev yapmak isterse Meral Demir’e yetki verilmesi bekleniyor.
Dün Taner Çetin’in kültür merkezi sorumluluğuna getirilme olasılığından söz etmiştim. Ömer Çetin muhalifleri bile bu görevlendirilmenin uygunluğu ve yararı noktasında olduklarını ilettiler. Ancak Başkan Işıklar, şimdilik Silivri Belediyesi Kültür Merkezinin, Taner Çetin gibi bir profesyonelin beklentilerini karşılayabilecek bir konumunun olmadığını ifade etti. Yani Ayfer Köylü’den boşalan konuma yeni bir isim getirilmeyecek. Kültür Merkezi sorumluluğu Kültür İşleri Müdürü olarak atanması beklenen Duygu Kartal’ın sorumluluğunda ve merkezde çalışan ekibin güçlendirilmesiyle, faaliyetler sıkı bir düzenlemeden geçirilerek devam edecek gibi görünüyor.

DÜZELTME
"Silivri, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramını etkinliklerle kutlayamadı. Silivri Liman Başkanlığı tarafından hazırlanan kutlama programının iptal edilmesi gençlerin hevesini kırdı” tarzında dün aktardığımız habere Başkan Işıklar, itiraz etti.
Belediye tarafından hazırlanan kutlama etkinliklerinin Liman Başkanlığı tarafından iptal edildiğinin altını çizdi. Yarışmalara iştirak etmek üzere gelen gençler kadar, iptalin kendilerini de üzdüğünü ekledi. Liman Başkanına iptal sitemlerini baklava ikram ederek ileten gençlerin demokratik tepkisine de hayran kalmış Işıklar… Gençler aklınızda olsun; Başkan Işıklar’ı protesto edecek bir durumunuz olursa aynı yöntem seve seve kabuldür…

BUZLAR ERİMEMİŞ
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhan Gezeren’in; "O ziyaret senin bu ziyaret benim gezin bakalım. Nasıl olsa işiniz düşünce ya ararsınız yada aratırsınız” mesajını üzerine alınması gerekenler almıştır herhalde!? Demiral’ın seçimlerden sonra yaptığı ilk basın toplantısında daha ilçe ve gençlik kolları arasındaki soğuk rüzgar kendini hissettirdi. Arada kaldığımızdan cereyanı yedik demeyeceğim ama sorun henüz çözüme kavuşmamış anlaşılan. Bu sıcak havada da buzları eritemezseniz işlerin yoluna gireceği yok…

GÜNÜN SÖZÜ : )
Mevlüt Ünver yaratıcılığını konuşturmaya devam ediyor… Uğradığımız sanal saldırı hakkındaki yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum… "Bu dünyada saldırıya maruz kalanlar mutlak güç sahibidirler. Güç ise para, ilim ve güzellik olarak adlandırılır. Geçmiş olsun!”
O kadar sinir ve üzüntünün üstüne çok iyi geldi; hecklendiğimiz için sevineceğim neredeyse; teşekkür ediyorum...

YORUM YAP