Engin Akın

Silivrispor desteksiz kalmıyor

Evet, sonunda Silivrispor forması daha bir güzel olacak reklam gelince…

KANCIOĞLU OTOMOTİV firması ve sahibi İlçemiz İş insanlarından Mehmet Ali Kancıoğlu'na sonsuz teşekkürler. 

Öyle ya sezon başından beri forma reklamsız mücadele eden Silivrispor forması çok güzel bir hal alıyor artık.

Forma reklamı itibardır.

Forma reklamı anlam kazandırır.

Forma reklamı bir kulübün gücüdür.

İlçemizin Karadenizli iş adamlarından Mehmet Ali Kancıoğlu, Kancıoğlu Otomotiv'in sahibi sen ne güzel insansın.

Tabii burada Başkan Taylan Güraslan'ın çabalarını da küçümsemek gerek. Saatlerce, günlerce ve hatta haftalarca sabretti ve didindi sonunda muradına erdi.

Artık bu sezon için güçlü bir firmanın desteğini arkamıza aldık.

Hafta sonu oynanacak olan Artvin Hopa maçına firma reklamlı yeni formalarımızla çıkacağız. Dilerim uğurlu gelir ve seriye bağlarız galibiyetleri.

Başta da dediğim gibi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Emek var, alın teri var sonuçta.

Bu emekler boşa çıkmaz ve hak eden hak ettiğini bulur.

Hafta sonu grupta yenilgisiz takım olan Hopa ile oynayacak olan Silivrispor hafta sonu Kızılcabölük karşısında 1-1 berabere kalarak zorlu bir deplasmandan bir puan çıkararak evine dönmüş ve yenilmezliğini sürdürmüştü.

Aynı performansı bu maçta da gösterecektir takım. Son idmanlarında daha bir bütünlük ve kardeşlik bağının güçlendiğini hissettim.

Daha bir takım oluyoruz sanki.

Teknik heyet ve oyuncular arasındaki o kopuk bağların birbirini tamir ediyor olduğunu gördüm. Sıkıntılı günlerin zamanla aşıldığı kesindir. Bizimkisi biraz fazla uzadı.

Şimdi işler rayına oturmaya başladı. Taraftar inanıyor, basın inanıyor, yönetim inanıyor, halk inanıyor artık sonrası oyunculara kalıyor.

Hep destek tam destekle yola devam eden takımlar ilerleyen haftalarda daha iyi işlere imza atarlar.

Temkinli yaklaştığım Güraslan ve yönetimi işe alışmaya başladılar. Öğrenme süreci onlar içinde sıkıntılı oldu ama iyi bir aşama kaydettiler.

Bir tane Silivri ve bir tane Silivrispor var.

Küskünlüklerimizi bir kenara bırakıp desteğimizi vermemiz şart.

Maddi sıkıntılar sanırım devam ediyor.

Forma reklamı bir nebze olsun kurtarıcı gibi gözükse de ödenmeyi bekleyen senetlerin varlığı herkesçe biliniyor. Bunun için elini cebine atmayan yöneticilerin ilerleyen günlerde daha fazla bir cömert olacağının umudunu yaşıyorum.

Futbol da her şey skora endekslidir der dururum. Evet, bu bir gerçek başarı geldikçe maddi destekler de birbirini takip edecektir. Biraz daha sabır ve biraz daha inanç lazım bize. Takıma destek yönetime destek.

Forma sponsoru olan ilçemiz değerli iş insanlarından Mehmet Ali Kancıoğlu, Kancıoğlu Otomotiv'in sahibi sen ne güzel insansın, tekrar tekrar teşekkürler ilaç oldun, merhem oldun yaramıza.

Taylan Başkan böyle devam, inandığında kazanırsın, inanç azaldığında da kaybedersin. Direncimizi yüksek tutalım ve her zaman Silivri kazansın, senin de emeklerine sağlık.

 

  1. Trakyalı Trakyalı

    Bu teknik adamla olmaz engin bey daha şimdiden lig den koptuk bizim için ligin bi anlamı kalmadı

YORUM YAP