Engin Akın

Silivri kulüpleri bomba gibi geliyor

Her geçen gün birbiri ardına organize edilen turnuvalar, bir takım sportif organizasyonlarla Silivri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Belediye kanadında işler yolunda gidiyor ve Ahmet Uslu ve ekibi iyi işlere imza atıyor. Son olarak Yenici Mehmet Pehlivan Güreşleri mükemmel ötesiydi. Her geçen sene daha bir kalabalık izleyici ile birlikte ilçenin de katılım seviyesi yükseliyor.
Öyle ki kurulan tribünler yetmiyor güreş severler ya ayakta ya da yere oturarak bu muhteşem gösteriyi izleme imkanı buldular. İyiydi ve her geçen sene daha da iyiye gidiyor.

Güreş Ağamız Çetin Ceylan bu işi çok iyi öğrendi. Kırkpınar'dan sonra en çok ağanın katıldığı turnuva oldu. Katılan güreşçilerin kıyasıya mücadelesi seyre değerdi. Nitekim iyi bir organizasyondu emeği geçen herkese teşekkürler.

GÜMÜŞYAKASPOR'DA HAREKETLENME
Öte yandan geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde küme düşme acısını yaşayan Gümüşyakaspor'da bir hareketlenme var. Yıllardır büyük emeklerle Başkanlık yapan Nuri Acundeğer bu sezon bana müsaade dedi ve gençlere yol açtı. Bu çağrıya cevap veren çok oldu ve yeni yönetim kurulu oluşturulmaya başlandı. Feyyaz Özçakıcı bu yarışta genç ve dinamik arkadaşlarıyla birlikte bende varım diyenlerden oldu. 20 Ağustosta yapılacak olan kongrede tek liste ile seçim yapılacak ve yeni yönetim yola başlayacak. Hayırlısı olsun.

SELİMPAŞASPOR HIRSLI GELİYOR
Geçtiğimiz sezon iyi bir ivme yakalayan ve yola tamamen mahallenin gençleriyle çıkan Selimpaşaspor birkaç takviye yapmış olsalardı Süper Amatör Kümeye çıkabilirlerdi. O sezon hazır değildiler olmadı ama bu sezon fazla hırslı geliyorlar. Özgür Kurt'un antrene ettiği Selimpaşaspor'da Mert Erdinç'in ve Barış Bülbül'ün özverili çalışmaları yeni kulüp Başkanı Nursal Bilir'in yol açmalarıyla bu sezonun seyir zevki yüksek takımlarından biri olmaya kesin aday. Oyunculuğu için ayrı bir seyir zevkinin olduğu Mert Erdinç bu sezon kenar yönetimde izleyeceğiz. Güzel bir sezon bizi bekliyor diyebilirim…

ALİBEYSPOR'DA İNANÇLI GELİYOR
Süper Amatör Kümeyi Play-Off maçında Güzelcespor'a kaptıran Alibeyspor bu sezon biraz daha temkinli hareket edecek gibi. Teknik patron İlhan Tekin oyuncu kadrosunu kurarken final paslarını ve final vuruşlarında daha etkili isimlerle görüşmelerini sıklaştırdığını duyuyoruz.

YORUM YAP