Sevginar Sali

ŞANSIMIZI KENDİMİZ YARATMAK ZORUNDAYIZ

CHP’nin Pazar günü ön seçimi var. 3. Bölgedeki milletvekillerinin büyük bir çoğunluğunu ön seçimle belirleme kararı aldı parti. ‘Silivri ve ilçe siyasetçilerimiz, 3. Bölge ile kıyaslandığında nedir?’ diye ümitsizliğe kapılırsak, var olan şansımızı da yitiririz. Silivri CHP, 4 bin’e yakın üyesinin iradesini ön seçime yansıtmayı başarırsa Silivrili adayların şansı ciddi boyutlara ulaşır. Yeter ki birlik sağlansın, hedefe ortak bir çaba ile ulaşım konusunda kararlılık ve anlaşmaya varılsın.
6. sırada Mümin Tuğlu, 56’da Selami Değirmenci, 109’da Dilruba Önal üç milletvekili aday adayımıza da başarılar diliyorum. Üyelerin desteği de çok önemli. Ön seçime gidin, bu süreç sadece adaylar için değil partililer için de bir fırsat. 2014 yerel seçimleri öncesinde meclis üyeleri ile ilgili ön seçime CHP’li üyeler ciddi bir katılım göstermişti. İnşallah vekillik yarışında da Silivri aday adayların yolunu açarlar.
Şans denilen şeyi insanların kendi kendine yarattığını, değerlendirmeyi bilmesi gerektiğini kabul etmek zorundayız.

ENER’İN BEKLENEN ADAY ADAYLIĞI
CHP’nin adayları gündemden düşmüyor; malum ön seçim çalışmaları ve temasları çok yoğun olarak sürdürülüyor. MHP’den de son dakika bir başvuru geldi. Pelin Ener siyasi faaliyetleri ve kendini bu alanda geliştirmek üzere gösterdiği gayreti vekillik aday adaylığı ile neticelendirdi. Siyaset ve yaşam heyecanının etkisinde güzel işlere imza atma potansiyeli tanıyor. Partisi de takdir ederse neden olmasın. MHP’nin bölgemizdeki etkisi ve çalışmaları güç kazanır.
Hayırlısı olsun inşallah!

DEMİRAL SİYASETİNİ HİZMETE YANSITMAYI ÖĞRENDİ
Siyaset topluma hizmeti içerir de bir yerden başlamak, tuttuğunu koparmayı başarabilmek lazım. Bir yıla yakın süredir AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın çalışmaları somut yaptırımlar ve kazanımlara dönüştürülemezken, son günlerde bu açıdan bir mesafe kaydettiğini hissettiriyor. Bir kişinin hayatına dahi dokunan yarar, hizmettir. Başlangıç böyle olur. Sonra zaman gelir beş, on, ardından yüzler ve binlerce kişinin yaşamına fayda sağladığınızı görürsünüz. Kipa’nın önündeki köprünün uzatılması esasen çok basit gibi görünen ama son derece gerekli ve faydalı bir yatırımdı. Emeği geçenleri bu vesile ile kutlamak istiyorum.
Demiral bir de kendisine gerçekleri söyleyen, eleştiride bulunanlara gönül koyma huyundan vazgeçse : ) Silivri’ye hizmet etsin, parti görevlerine yerine getirsin de bireysel memnuniyetleri bir ara yine konuşuruz : ))

GEÇMİŞ OLSUN
Silivri Polis Derneği’nin Başkanı Seyfi Atun da geçtiğimiz günler bir anjiyo geçirdi. Geçmiş olsun Seyfi Baba, Allah seni sevenlerine bağışlasın, uzun bir ömür ihsan eylesin inşallah. En kısa sürede sağlığına kavuşman dileklerimizle.

ACİL ŞİFALAR
Silivri Belediyesi Tarım Mühendisi, İyi Tarım Uygulamalarının başarı mimarlarından biri olan Gözde Göçmen’e geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede, sorunsuz bir şekilde sağlığına kavuşur ve sevenlerini mutlu eder.

YORUM YAP