RÖPORTAJ

Diğer

    “CHP’nin Silivri'de yerel seçimlerde şansı yok!”

    Silivri’de son 30 yılda gerçekleşen tüm seçim süreçlerinde etkin bir rol oynayan Selami Değirmenci ile arkada bıraktığımız genel seçimler ve 2024 seçimlerini konuştuk. “CHP’nin delege seçimlerine bakıyor ve gülüyorum. Bugün çok net bir şekilde imzamı atarım ki asla Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri'de yerel seçimlerde şansı yok. Çok net söylüyorum” diyen Değirmenci, gündemdeki siyasiler ve gelişmelere yönelik ses getirecek değerlendirmelerde bulundu.

    Arslan: İktidarın değişmesi şart

    İki dönem iktidar meclis üyeliğinden sonra bu dönem muhalefet meclis üyesi olma durumunu yaşayan İki dönem iktidardan sonra muhalefet meclis üyesi olan CHP’li Fevzi Arslan ile genel ve yerel siyasi gündemi konuştuk. Cumhurbaşkanlığı Sistemini eleştiren Arslan, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerini kazanma şansı ve bunun neden gerçekleşmesi gerektiğine yönelik düşüncelerini Hürhaber’e anlattı.

    “İktidarın, topluma verebilecek hiçbir şeyi kalmadı”

    CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Cabbar Doğan ile yerel ve genel siyasetteki gelişmeleri değerlendirdik. Doğan, 14 Mayıs 2023 seçimlerine işaret ederek, “Artık bu kadar tahribat ve zarardan sonra toplum tek adam rejimi ve sistemine dur demeli” şeklinde konuşurken, AK Parti iktidarının Türkiye’ye vereceği hiçbir şey kalmadığını söyledi.

    Yazıcı: Politikayı sosyal sorumluluk gibi görüyorum

    Her dönem meclis listeleri hazırlanırken, adı geçen Celalettin Yazıcı, sürpriz bir şekilde 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Cumhur İttifakı listesine girdi. Ve 4 yıllık süreçte teknik bilgisi yanı sıra siyasetçi nezaketi adına örnek bir duruş sergileyen tavrı ve entelektüel derinliği ile Silivri siyasetinde fark yarattı.

    “Vaadimiz olan 23 projeyi 2023’te bitireceğiz”

    2023’ün ilk değerlendirmesini Hürhaber okurları için gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yerel ve genel siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

    Silivri Başak Arçelik 28 yaşında

    28 Yıldır Silivri halkını Arçelik ürünleri ile buluşturan Başak Ticaret’in ortaklarından Nazmi Sakarya, “Bugüne kadar bize güvendikleri ve bizi tercih ettikleri, ticaretimizin devamını sağladıkları için Silivri halkına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çizgimizi bozmadan, kimseyi kırmadan, müşteri memnuniyetini birinci planda tutarak ve sadık müşterilerimize avantajlar sunarak en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

    Demokrat Parti’den 12 Eylül mesajı

    Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Demokrat Parti Genel Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal’ın, 12 Eylül Darbesinin 39. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajı paylaştı.

    Avlu: Millete bahçe değil ekmek lazım!

    Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, ülke ve Silivri gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalara imza atarken, yerel iktidara ilişkin değerlendirmeleri ile de dikkat çekti.

    MUTLULUK TASARIMCISI GİZEM DAĞ: Mutluluk bir yol ve süreçtir

    Hürhaber köşe yazarlarından Uğur Bakıcı, Mutluluk Tasarımcısı Gizem Dağ ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Mutluluk hakkında bilmemiz gereken şeylere bir göz atmanız dileğiyle…