Ali Gülcü

Programa Çıkan Teyzelerden Birinin İçi Geçip Uyuya Kalınca Sunucu Elini Yüzünü Yıkasın Diye İbrikle Peşkir Getirtti...


Damat adayı amcanın cep telefonu canlı yayında üç defa çaldı, amca arayana " şerefsiz" dedi.

Uyun havası çalmaya başlayınca kendilerini müziğin ritmine kaptıran iki izleyici kalp krizi geçirdi... İzleyicilere ilk müdahaleyi kameraman yaptı...

Aynı teyzeye talip olan iki amca önce stüdyoda tartıştı ardından televizyon binasının önünde birbirine girdi... Teyze ikisini de seçmedi!

Mustafa dede cumaya gitti, namazdan sonra tekrar programa döndü.

Çorlu'dan programa katılan Tahsin amca rekor kırdı, ekranda gözükmesinden 30 saniye sonra ilk talibi aradı. 20 dakika sonra da stüdyoya geldi... Tahsin amca sunucuya " şekerim" dedi ve Kumbağa balık yemeye götüreceğine dair söz verdi...

100 programa katıldığı halde talibi çıkmayan Atıfet nine fenalaştı. Kendine geldikten sonra altıncı kocasının akrabalarını dedikodu yapmakla suçladı.

75 yaşındaki Mümtaz dayıya talip olan 35 yaşındaki Hatice'nin Mümtaz dayıya 10 burma bilezik aldırdıktan sonra kayıplara karıştığı haberi gündeme bomba gibi düştü... Mümtaz dayı; " bir kerecik öpseydim yüreğim gam yemezdi" dedi.

Romatizmaları azan Sıtkı amca yağmur yağacağını söyledi... Program devam ederken gök gürlemeye başlayınca, Sıtkı amca başka bir televizyon kanalından fal programı teklifi aldı.

Bedriye teyzenin taliplisi Haydar usta tuvalete gitti. Uzun süre dönmeyince, Bedriye teyze "prostatlı adamla benim işim olmaz" deyip görüşmekten vazgeçti.

Yazlığı, evi ve arabası olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Dursun amcanın 98 yaşındaki annesi ile beraber kirada yaşadığı ortaya çıktı...

YORUM YAP