XXXXX

PLAKA HIRSIZLIĞI


Alipaşa’da gerçekleştirdiğimiz vatandaş röportajlarında ilginç bir konu aktarıldı. Mahallede araç plakalarının çalındığı, muhtemelen hırsızlık olaylarında kullanıldıktan sonra atıldığı aktarıldı. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda tedbirlerinizi alın. Ya da karşılaşmamak için araçlarınızı gece aydınlık ve ya daha güvenli yerlere park edin.

 

AK PARTİLİ’LER TEMEL ATTI, CHP’LİLER FUARDAYDI

Atatürk Köprüsü-Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden ve 3. Köprü Yavuz Sultan Selim… AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı yoğun bir katılımla temel atma törenine iştirak etti. Onların deyimiyle ‘tarihe tanıklık’ ettiler… Hayırlı olsun!

AK Partililer 3. Köprünün temel atma törenindeyken, CHP’liler de İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde Sosyal Demokrat Belediyeler, Kentine Güvenen Kentler Buluşmasındaydı. Silivri, toz bulutları arasında epey sakin bir gün geçirdi o sebepten. Şehir dışı programları biter bitmez siyasetçilerimiz ilçe gündemimize yeniden yoğunlaşacaktır. Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ben de. Keza CHP ve AK Parti’nin yanı sıra MHP de heyecan ile bol atraksiyon vaat ediyor aldığım son duyumlara göre…

 

KARAKAŞ, SARAY BOSNA YOLCUSU

Metin Karakaş, İl Başkanı Aziz Babuşçu ve AK Parti’nin tüm İstanbul İlçe Bakanlarıyla birlikte Saray Bosna’ya gidiyor. Bugün başlayacak program Pazar günü sona erecek.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN UYARI

Silivri Belediyesi tarafından çekilen mesajla "Kendisini Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli olarak tanıtarak para talep eden kişilere itibar etmeyiniz” uyarısında bulunuldu.

 

DİKİM TÖRENİ

Bugün saat 10.00 da, Alipaşa yolu üzeri Plaskart fabrikası karşısında Silivri Belediyesi – Cezaevi İnfaz Personeli Yardımlaşma Derneği Fidan dikme töreni gerçekleştirilecek.

 

ÖZ ALİBEYLİLER’DEN PİKNİK

2 Haziran 2013 Pazar günü Öz Alibeyliler Derneği Sinekli Köyü Gölet alanında bir piknik düzenliyor. Araçlar saat 10.00’da dernek binası önünden hareket edecek. Etkinlik ile ilgili bilgi almak isteyenler derneğin 727 63 63 nolu telefonunu arayabilir.

 

SAHİLDE MÜZİK ZİYAFETİ VAR

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yılsonu etkinlikleri kapsamında 30 Mayıs 2013 bugün saat 20.00’da Silivri Sahili Atatürk Meydanında Piyano, Keman Resitali, Ud Dinletisi ve THM korosu konseri gerçekleştirilecektir. Bu güzel müzik ziyafeti kaçmaz…

YORUM YAP