Engin Akın

Nuri Çolakoğlu

Yıllardır bu camianın içinde ilçemiz kulüpleri için mücadele veriyoruz, ben de bu çabanın bir parçasıyım. Bu mücadele içinde vaktimin çoğunluğunu Silivrispor almaktadır zaman zaman da mahalle kulüplerimi ihmal bile etmişliğim vardır.

Silivrispor, bir yanı ile, başlı başına bir problem aslında.
Sıkıntıların en büyüğü onda yaşanır.
Beklentilerin en büyüğü de ondadır.
Herkes çok şey bekler ama hiç kimse elini taşın altına koymaz.

Durum çok açıktır aslında.
Silivrispor büyük bir camia olduğu için bu kadar vitrinde duruyor. Yoksa bir kulüpten ötesi değildir Silivrispor.

Silivri'de hali hazırda herkes birbirini tanıdığı için Silivrisporluluk ruhu bu kadar canlı kalıyor. İstanbul'un diğer ilçeleri gibi değil, Çatalca'da aynı durumda orada da herkes birbirini tanır ve aynı ruhu taşır, yaşarlar.

Hal böyle olunca alınan bir takım olumsuz sonuçlara da direk maruz kalıyor yönetim ve başkan. Nuri Çolakoğlu bir şanstır Silivri için.

Taylan Güraslan yönetiminde tanıdım kendisini. İyi ki de tanımışım ve inanmışım ki kongrede yönetimine bile girecek kadar inanmış hem de.

Akgün Duru döneminde arkadaşlığımız pekişti ve bugünlere kadar geldik nihayet.
Nuri Çolakoğlu oldukça duygusal bir isimdir. Kaybetmeye tahammülü olmayan, başarıya odaklı çalışkan ve güvenilirdir.

Bir yenilgi ile hiçbir şeyin bitmeyeceğini de bilecek kadar futboldan anlar. Futbolun bir ekip işi, takım oyunu olduğunu da bilir. Sadece yönetimini kurarken hatalar yaptı.

Silivrispor Nuri Çolakoğlu yönetiminde ŞAMPİYON OLDU.
Evet, şampiyon OLDU.
Çolakoğlu yönetiminin bir kuruş borcu yoktur.
Çolakoğlu geçmiş yönetimlerin borçlarını ödemekten başını kaldıramadı.
Çolakoğlu, oyuncu ödemeleri, peşinatlar, maç başları aklana ne geliyorsa cebinden karşılamıştır.
Para lazım ver Çolakoğlu, deplasmana gidilecek ver Çolakoğlu, tesislerde peynir bitti ver Çolakoğlu, oyuncular tatlı istiyor ver Çolakoğlu, oyuncunun karnı ağrır ver Çolakoğlu.
Borçsuz bir Silivrispor hayali kurmasından başka bir hedefi yok. Borcu olmayan kulübü herkes yönetir. Çolakoğlu hem borçları ödüyor, hem takımını kuruyor hem de bir kuruş taze borç yapmıyor. İyi bir başkan daha ne yapsın ki.
Vaktini, nakdini her şeyini çok sevdiği Silivri ve Silivrispor için harcayan bir başkan bulmuşuz biz daha ne istiyoruz ki?

 

YORUM YAP