Sevginar Sali

KISKANÇLIK


Aaa, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı partinin İBB adayından kıskanıyor olabilir miyim diye kendimi test etmek zorunda kalacağım artık. Ne bu aşk, bu ne saadet ikiliyi ne zaman görsek hep el ele, hep bir samimiyet… Bizim başkan öyle kimseyi kolay kolay özel alanına almadığından şaşırtıcı.Selam verişine kurban olacak insanlar var düzine ile Silivri’de ne fayda… Bu şerefe nail olamamaktan şikâyet üstüne şikâyet.

"Şaşıracak ne var bunda sabaha akşama adaylık açıklaması yapılacak, Işıklar’ın derdi bu ve de tabi seçildikten sonra beş yıl daha başka partinin İBB başkanının engelleme ve ilgisizliğiyle uğraşmak yerine aynı partiden olmanın güç birliği rahatlığında kaynak rahatlığı yaşamak amacında” demek benim de aklıma geliyor tabi. Ama Işıklar, Topbaş’a Sarıgül’e gösterdiği ilginin yarısını gösterse yine önünde açılmayan İBB kapısı kalmazdı diye düşünüyorum. Belki yanlış, belki doğru… Elektrik meselesi diyeceğim; elim varmıyor!

Netice itibariyle Işıklar’ın sevimlilik ve sevgi dağıtma potansiyeli zaten sınırlı hepsini Sarıgül üzerinde kullanmak yerine iki ay sonra oy kullanacak ilçe seçmenleri arasında paylaştırsa çok daha güzel olur…

Başkan Bey de "Beş yıl Silivri’ye çalıştım bu son birkaç ay Sarıgül’e alaka göstermişim çok mu?” der mi der şimdi… Değil belki de, haklı olabilir. Silivri’nin Başkanını Silivri ile ilgilenirken görmek istiyorum şahsen ben… Sarıgül’ü, Silivri’yi sevdiğimden az sevdiğim içindir…

TİMURLENK’E İLAVETEN BALIKLAR VE KARINCALARIN AKIBETİ…

Timurlenk ile ilgili dün bir yazı alıntısına yer verdim. Naif Yıldızlar’ın paylaşımını Yavuz Kaynarca da beğenmiş. Biri AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda son demlerini yaşayan isim diğeri AK Parti Milletvekili Eşi olunca dikkat çekiyor tabi böyle şeyler. Bir diğer AK Parti Başkan Aday Adayı Emrah Maşalacı da sosyal medya hâkimiyetini konuşturmuş. Balıklar ve karıncalar arasında yaşanan süreci suyun akışının belirlediği yönde bir paylaşımla destekleyerek. Kaynarca ve Maşalacı arasında bunun üzerine oluşan diyalog çok ilginç… Sizi bu ilginçlikten mahrum bırakmak istemedim : )

SİAD’TAN BİLGİLENDİRME

SİAD, 23 Ocak 2014 bugün saat 16:00-19:00 saatleri arasında Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.’den Yüksek Kimya Mühendisi Serkan Küçük’ün sunumuyla "Endüstride Yangın Güvenliği” konulu bir toplantı düzenliyor.


YORUM YAP