Sevginar Sali

İki konu var gündemimizde…

Birincisi biraz magazinsel… Silivri'de Byaytaç Production olarak Aytaç Tuna ve Dafne AjansÖzgün Deniz Gündüz işbirliğinde düzenlenen İstanbul ve Trakya'nın En'leri ödül töreni…

İkincisi Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimleri…

Ödül alanlar kısmına pek girmeyi düşünmüyorum sadece hakkıyla ödül alanların da olduğunu belirtmekle yetineceğim.

Güzel bir prodüksiyon hazırlanmış, şık bir ortam, başka yer ve zamanda bir arada zor görebileceğimiz kıymetli sanatçılar eşliğinde, Silivri'de artık tamamlanması gereken bir noksanlığı gidermek için ortaya konan emeklere sağlık.

cd58c9c7-8e5d-467b-96d2-ca296d178904

Silivri Sanayi'ndeki iş yerinden Türkiye'nin en kıymetli sanatçıları için prodüksiyon, yapımcılık, stüdyo ve İstanbul piyasasına sahneler hazırlayan Aytaç Tuna'nın tevazusu kendisini anlatmaya engel oldu ama resmen gözlerimizin önünde büyük gayretler ve riskler de alarak güzel işler kovalamayı sürdürdüğünü hakkını teslim etmek gerek.

Daha önce kimsenin başaramadığı bir şeyi Silivri'de gerçekleştirme cesaretleri için organizasyonun evsahiplerini kutluyorum.

İlkler hep zordur. Her organizasyonda içinde birçok sorun potansiyelini barındırır. Geceye katılıp da pişman olan olmadı muhtemelen.

Başlangıç için hiç de fena değildi.

Bu organizasyon çerçevesinde ben de sembolik de olsa iki ödül vermek isterim…

Aytaç Tuna'ya kesinlikle Silivri şartları altında ortaya koyduğu ilk vegüzel prodüksiyon adına…

Erkan Umuç'a da gecede Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği adına yapılan açık arttırmada Atatürk portresini yüksek bir ücretle satın alarak gecenin anlamına anlam katarak gönülleri fethettiği için…

275870351_10225289106448521_4822047303046737908_n

Bunun için hazırlanması gereken ödül heykelciklerinin üzerine ne yazmak gerekiyor bulmakta zorlanınca nasıl güç bir işin ortaya çıkarıldığını bir kez daha hissettim. Ama Tuna da Umuç da iş ve duruşları ile insanların aklında ve gönlünde hak ettikleri yeri biraz daha sağlamlaştırdıklarının huzur ile mutluluğuyla yetinsin : ) ben heykel hazırlatıp, üzerine ne yazacağıma karar verene dek : ))

*Dipnot: Aytaç Tuna kuzenimdir ama ortaya çıkardığı iş ile ilgili değerlendirmelerim bu özel aile bağımızın tamamen dışındadır. Tümüyle objektif olarak söyleyebilirim ki sahip olduğu şartlarda ortaya koyduğu iş performansı kesinlikle takdire şayandır.

***

Gelelim ikinci konumuza…

Recep Akıncı, 27 Mart'ta üçüncü dönem için Şoför ve Otomobilci üyelerinin karşısına güven tazelemek üzere çıkacağı ekibi basına tanıttı. Seçim ortamında ortaya atılan pek çok iddiaya cevap vermek yerine çalışma odaklı mesaj vermesi hoşuma gitti. Yıllardır birlikte görev yaptığı oda başkanları ile dayanışma içindeki ruhları da görmek istediğimiz, ihtiyacımız olan şeyler.

Akıncı'ya 3. kez çıktığı yolda, ekibi ile beraber bol şans ve başarılar diliyorum. Haklarında hayırlısı…

YORUM YAP