Sevginar Sali

Festival bugün başlıyor - 7 Ağustos Cuma

54.Yoğurt Festivali bugün başlıyor… Yaşar Kemal Sergi Salonunda saat 10.00’da satranç turnuvası, 14.00-18.00 saatleri arasında karikatür workshop çalışması Sanat Parkında start alacak. 17.00’da Atatürk Meydanında tavla, 18.00’da Erseven Sitesi yanında basketbol turnuvası başlayacak. 19.00’da Silivri Belediyesi önünden barış yürüyüşü düzenleniyor… Saat 20.00’da Emine Toprak’ın Resim ve Fotoğraf sergisi Sanat Parkında açılacak. Aynı süre zarfında parkta Ömer Faruk Küçükkaya’nın resim ve fotoğraf sergisi, kültür merkezi sergi ve workshop çalışmaları ile Kaçak Göçmenler uluslar arası karikatür sergisini takip edebilirsiniz. 
Dolu dolu kültür ve sanat etkinliklerinin yer aldığı bir program var bu sene…

ALLAH AKLIMIZI KORUSUN
Dün garip bir gündü… Ölüm haberleri ardı arkasına sıralandı. Önce Gümüşyaka’da baba-oğul ardından Büyükçavuşlu’da bir kişi. Hayatı çekilmez hale getirdik sonra hayatlarımızı bunun tesirinden kurtaramayacak hale geldik galiba… Baba oğlun şakalaşırken (silahla ne gerek varsa) ikisinin de ölümüyle sonuçlanan bir trajediye kurban gittiği düşünülüyor. Yakınlarının kayıp ihbarı verdiği gencin hayatını nasıl kaybettiğini Adli Tıp çözecek.
Allah hepimize akıl fikir versin ve de sabır…
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum…

AK PARTİ’DE SON DURUM
Kesin hiçbir şey olmamakla birlikte yeni ilçe başkanı ve yönetimi için parti kulislerinde sıkı bir çalışma var. Karakaş ve Turan’ın iki önemli ayağını oluşturduğu ‘üçlü saç ayağının’ kırılması için uğraş verenler ve onların gücüne inananlar arasındaki çekişme bu süreçte de kendini hissettiriyor. Yeni ve tazelik arayışı ile tecrübenin arasındaki mücadeleyi kim kazanacak henüz belli değil.
Dilek Demiral’ın boşluğunu doldurmanın da ne kadar zor olduğunu partisi açısından görmüş olduk : )
Bu arada Demiral, 29 Ağustos 2015’te Küçükçekmece Nikah Salonunda hayatını Samet Öney ile birleştirmek üzere son derece kararlı ve hazır. Davetiyelerini dağıtıyor… Mutluluklar diliyoruz…

YORUM YAP