Sevginar Sali

Çarşamba’nın intikamını alan Perşembe

Cuma Cuma sizin de canınızı sıkmak istemem. ‘Sıkı can iyidir’ lafına da günümüzde pek itibar etmemek lazım. Tansiyon tavan yapıyor inmiyor, felaket bir baş ağrısı musallat oluyor kolay kolay gitmiyor. Her şey olacağına varıyor veya olması gerektiği noktaya gidiyor nasıl düşünürseniz düşünün ama kader denilen şeyi yaşamaktan çok uzağa gidemeyecek hayatınız bilin. Hayır bildiklerinizde şer, şer bildiğinizde hayırların gizli olduğunu her daim hatırlayın. Velhasıl dönüp dolaşıp Cenk Hocamızın dediğine geliyoruz; hayatta her şey olması gerektiği gibi; evrene müdahale etmeyin!
Ederseniz size tansiyon, baş ağrısı ve halsizlik olarak dönüyor : ( Bol limonlu Terbiyeli tavuk suyu çorbası iyi geliyor : )
Siyasette güzel şeyler oluyor bu arada. CHP Gençlik Kollarının görevden alınan başkanı Berker Esen ile ilgili İl Başkanının açıklaması gibi. Hatalar hayatın her noktasında var. Yanlışımızı fark ettikten sonra düzeltme konusunda ayak dirememek, inat etmemek önemli olan.
AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral dün İl Başkanlığındaydı bazı ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte… Sanıyorum kongre öncesi beklenen havadislerin gün yüzüne çıkması, resmiyete bürünmesi an meselesi.
Saadet Partisi haftanın çıkışını yapan siyasi parti oldu zannedersem; dün manşetlerdeydiler…
Ülkü Ocakları, Nurullah Arıkan Başkanlığında örnek çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.
MHP saflarından ülke gündemine ilişkin sorumluluk, seçimler ile ilgili genel iktidar iddiası yansıdı kamuoyuna.
***
İyi değilim zorluyorum bilmiyorum ne kadar farkındasınız; sırf kaytardığımı düşünmeyin diye tüm halsizliğime rağmen yazmaya çalışıyorum ama bu kadar oluyor : (
Bugünü de atlatırsak hayırlısıyla hafta sonu hayata kısa bir mola verme fırsatını yakaladık demektir.

EKİM AYI ÜÇÜNCÜ OTURUMU BU SABAH
Silivri Belediyesi Ekim ayı meclisi üçüncü oturumu bu sabah saat 10.00’da gerçekleşecek. Gündemde belediyenin 2015 yılı bütçesi var.

GÜNÜN SÖZÜ
Gülmekten,
Sevmekten,
Dua etmekten ASLA VAZGEÇME.
Çünkü gülerken çirkinleşen bir dudak,
Severken katılaşan bir yürek,
Dua ederken kötüleşen bir beyin yoktur!
* Elena Gromova

YORUM YAP