Sevginar Sali

ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Bulut Banazılı’dan sonra Hamza Ateş ve Necati Gidici de AK Parti İlçe Başkanlık adaylığı kararlarını kamuoyuyla paylaştı. Dilek Demiral’ın görevi bırakma niyetini teşkilat içinde telaffuz ettiği konuşuluyor. Ne yazık ki bugüne kadar gelinen süreçte niyet ve hedeflerini ilçe başkanı olarak çok açık, kuşkuya yer bırakmayacak şekilde ortaya koyamadı. Teşkilatla ne ölçüde paylaştı net bilinmese de kamuoyuyla iktidar partisi ilçe başkanı olarak iletişimi çok sağlıklı kuramadı maalesef. Demiral’ın ne düşünüp, hissettiği konusunda netliğe kavuşan olay ve kişi sayısı hep çok sınırlı kaldı. Bu sebepten de biraz o yalnız bir ilçe başkanı olma konusunda giderek mesafe aldı.
Bundan sonra kim gider, kim kalır zaman gösterecek de keşke görev süresince herkes istediği neticeyi alabilseydi, emeklerinin karşılığı olsaydı.
Siyaset zaten ‘nankörlük’ potansiyeli çok yüksek bir alan. Bunun girdabına düşüp, çıkamamak süreci olduğundan daha sıkıntılı yapıyor.
İlçe başkanlığı niyetini ortaya koyan herkes için hayırlı olsun! Öyle sanıyorum Banazlı adaylığını açıklarken ayağını iyi sürttü, AK Parti’nin yerel seçimlerdeki belediye başkan aday adaylığı enflasyonunu ilçe başkanlığında da yaşamamız çok olası.
Partinin ağır toplarına gelince; onlar henüz "ilçe başkanlığına adayız” demese de doğrudan, "Buradayız”, "Biz de varız”ı lanse etmek üzere harekete geçti bile.
Tahir Sert’i 2014 yerel seçim koşullarında belediye başkan adayı gösteren AK Parti, ilçe başkanlığına kimi atasa şaşırmayacağım.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
Hatice Tüzel ve İlkin Gözen, 7 Eylül’de nikâh kıyma kararı aldı. Genç çifti şimdiden tebrik ediyor, mutluluklarının öbür boyu sürmesini diliyoruz.

SARP BARTU, ERKEKLİĞE ADIM ATIŞINI KUTLAYACAK
Sakine ve Şahabettin Hayta’nın oğlu Sarp Batu’nun sünnet düğünü 22 Ağustos 2014 Cuma akşamı Artemis Marin Princess Otel’de gerçekleştirilecek. Tebrik ediyor bu vesile ile Hayta ailesine mutluluklar diliyorum, oğlunuzun damatlığını da görün inşallah.

BAŞSAĞLIĞI
Değirmenköy’ün sevilen ve Silivri siyasetinin tanınmış simalarından Yusuf Güçlü dün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ
"Siz değerli müşterilerimiz ve değerli Facebook arkadaşlıklarımız 11 yıldır Silivri'de İşletmeciliği yaptığımız dükkanımız Bonzai Çiçek Evi kötü isim benzerliğinden dolayı değiştirilmiştir yerine Festival Çiçek & Organizasyon olmuştur. Saygılarımla... Ramazan KIYATSIL”
Ramazan bey işletmesinin ismini değiştirdiğini müşterilerine sosyal medyadan böyle duyurdu. Bu duyarlı davranışı dolayısıyla kendisini tebrik ediyoruz, kaçınılmaz bir zorunlulukla karşı karşıya kaldığı aşikar.
Gün geçmiyor ki bonzai kullanan bir gencimizi kaybetmeyelim. Gözümüzün önünde yaşama hayatlarının baharında veda ediyorlar. Bu ölümleri durdurmak ne kadar elimizde tartışılır da hiçbir şey yapmadan durmak bu ilettin er ya da geç bize daha çok yaklaşmasına yol açar. Artık herkes duyarlılık gösterip üzerine düşeni yapsın.

YORUM YAP