Yalçın: Aşılmaz son kaleyiz

Yalçın: Aşılmaz son kaleyiz

29.02.2020 09:58:15

İdlib'de gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz ile ilgili açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Yılgınlık yoktur, umutsuzluk yoktur, taviz ve teslimiyet söz konusu bile edilemeyecektir. Şehitler hepimizindir, alınacak intikam hepimizin namusuna emanettir. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde duygularını ifade etti.

Türkiye'yi yasa boğan İdlib saldırısı ile ilgili açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Acımız çok büyüktür. Fakat canımızı yakanlar yerle bir edilmeli, kahraman askerlerimizin intikamı alınmalıdır” derken, “Aşılmaz son kaleyiz” vurgusunda bulundu. Yalçın, konuyla ilgili görüşlerini şöyle yansıttı:

“İDLİB KRİZİ MİLLİ BEKAMIZI ÜST DÜZEYDE TEHDİT EDEN BİR HAL ALMIŞTIR”

Devletimiz 27 Şubat 2020'de İdlib kırsalında, katil Esad unsurlarıyla zalim işbirlikçileri tarafından alçak bir hava saldırısına maruz kalmıştır. Allah korkusu taşımayan caniler Regaib Kandilimizi kana bulamışlardır. Derinleşen İdlib krizi milli bekamızı üst düzeyde tehdit eden bir hal almıştır.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

İdlib'deki hain saldırıda 33 kahramanımız şehit olmuş, 32 kahramanımız da yaralanmıştır. Acımız çok büyüktür. Fakat canımızı yakanlar yerle bir edilmeli, kahraman askerlerimizin intikamı alınmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği üzere; “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin her türlü askeri müdahale hakkını ve mücadele kararını haklı ve meşru görmektedir.”

“BİRİZ, DİRİYİZ, HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, AŞILMAZ SON KALEYİZ”

Biriz, diriyiz, hep birlikte güçlüyüz, aşılmaz son kaleyiz. Yılgınlık yoktur, umutsuzluk yoktur, taviz ve teslimiyet söz konusu bile edilemeyecektir.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitler hepimizindir, alınacak intikam hepimizin namusuna emanettir. Milletimizin başı sağolsun.”

YORUM YAP