Silivrisporlu voleybolcular Play-Off için hazır

Silivrisporlu voleybolcular Play-Off için hazır

24.02.2017 09:31:50

Tarihinde ilk kez 2. Ligde mücadele etme hakkını kazanmak için mücadele edecek olan Silivrispor Bayan Voleybol takımı eleme maçları için kolları sıvadı.

Silivrispor Bayan Voleybol takımının teknik patronu Umut Tilev Mart ayı içinde oynanacak olan eleme maçları öncesinde takımı kampa aldı. Süleyman Gencoğlu'nun şube başkanlığını yaptığı Silivrispor Bayan Voleybol takımı tarihinde ilk kez ikinci lige çıkmak için bilet arayacağı maçlara çıkacak. Mart ayı içinde oynanacak maçlar öncesinde bütün dikkatlerin üzerlerinde olduğunu bildiren Süleyman Gencoğlu açıklamasında; “Bizim için zor bir maç programı olacak. Birbirinden önemli rakiplerimiz ile mücadele edeceğiz. Diğer rakiplerimiz de bu bileti almak için mücadelelerini sonuna kadar vereceklerdir. Biz Silivrispor olarak daha şanslıyız. Kadromuz bu tür eleme maçlarında nasıl oynayacağını bilin bir kadrodur. İnanıyoruz ki bu zorlu maçların ardından tarihimizde ilk kez 2. Lige yükseleceğiz” dedi.

Rakipler belli oldu
Önceki gün yapılan kura çekiminin ardından final maçlarını Kocaeli grubunda oynayacak olan Silivrispor'un rakipleri de belirlendi. Tamamen tarafsız sahalarda oynanacak olan maçlarda Silivrispor'un rakipleri ise İstanbul Pertevniyal Lisesi, İstanbul İTÜ ve Bursa İnegöl Çarşıspor oldu. İkinci lige çıkmak için biletlerin verileceği maçlarda mücadele edecek olan Silivrispor takımı rakipleriyle 2-5 Mart tarihlerinde tarafsız sahalarda karşılaşacak.

Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki En iyi hijyen kirletmemektir!
Sonraki » EMPATİ YAPALIM

YORUM YAP