POLİTİKA

Diğer

    Yılmaz: Bu milleti karşılıksız seviyoruz

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Tokatlılar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bizlerin gayesi Silivri’nin daha güzel, daha iyi hizmetleri alması ve Silivri’nin yarınların daha iyi olabilmesi içindir” dedi.

    “Volkan Yılmaz’la vatandaş arasındaki gönül köprüsü yıkılamaz”

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Selimpaşa’da iftar programı sonrasında yaptığı konuşmada tarihi bir çıkışa imza atarak, “Volkan Yılmaz’la vatandaşları arasında kurulan gönül köprüsü yıkılamaz. Bu gönül köprüsünün içerisinde; gözyaşı, çile, fedakârlık, aşk ve sevgi var. Bu köprüyü yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Kimse merak etmesin 5 yıldır olduğu gibi, Silivri’de ne hizmet duracak ne Volkan yılacak!” diye konuştu.

    Yılmaz’dan Gazitepe ziyareti

    Seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe Mahallesini ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz mahalle sakinleri ve esnaflar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

    Aksu ve Yılmaz’dan Gümüşyaka çıkarması

    Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının 2. Dönem Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile birlikte Gümüşyaka’da seçim çalışmalarına devam etti.

    Başkan Yılmaz: Gönlümüz herkese açık

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Güler’in ev sahipliğinde Tokatlılarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her insanımıza gönlümüzü açıyor ve yüreğimizin derinliklerinde yer ayırıyoruz” dedi.

    Yerel Seçim istişare ve eğitim toplantısı

    AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nca 31 Mart 2024 Mahalli ve İdari Yerel Seçimleri önce son istişare ve eğitim toplantısı düzenlendi.

    Yeni Mahalle’de Çat Kapı programı

    AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı mensupları ve meclis üyesi adayları, Yeni Mahalle’de Çat Kapı programını gerçekleştirdi.

    Balcıoğlu’nun selamlarını ilettiler

    Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yeni Mahalle, Selimpaşa ve Kavaklı Mahalle sakinlerini ziyaret ederek Belediye Başkan Adayları Bora Balcıoğlu’nun selamlarını iletti.

    Balcıoğlu: Biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz

    Seçim çalışmalarına Gümüşyaka’da açık hava toplantısıyla devam eden CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “10 Yıldır yaptığımız insan odaklı çalışmalarımızı 5 yılla karşılaştıralım bakalım. Vicdan işiyse bu biz de hemşerilerimizin vicdanına güveniyoruz” şeklinde konuştu. Balcıoğlu’nun bu sözleri Silivri Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Volkan Yılmaz’ın sözlerine bir cevap olarak değerlendirildi.