POLİTİKA

Diğer

    “Çantalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık”

    Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çanta’da vatandaşlarla bayramlaştı.

    Gümüşyaka’ya bayram ziyareti

    Silivri Belediye Başkanı Balcıoğlu, bayramda Gümüşyakalılarla bir araya geldi.

    Balcıoğlu: Tam yol ileri

    Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve İBB Meclis Üyeleri Pazar günü Grup Toplantısında CHP İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanız Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiler.

    Halide Avlu, Başkan Yardımcısı oldu

    Uzun yıllar Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halide Avlu, son seçimlerde Marmara Ereğlisi Belediye meclis üyesi seçildi ve Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

    Kömür: Durmak yok

    CHP Silivri'de Ramazan Bayramının 2. Günü Geleneksel Bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür elde edilen yerel seçim başarısını vurgulayarak, “Rekor bir oy oranı ile kazandık ve rekor sayıda meclis üyesi kazandık ancak durmak yok” mesajını verdi.

    “Herkese eşit hizmet ilkesiyle görevimize başlıyoruz”

    “Sizlere hizmet edecek olan ben ve meclis üyesi arkadaşlarımızın tümü bugün itibariyle parti rozetlerini çıkartarak herkese eşit hizmet ilkesiyle görevimize başlıyoruz” diyen Silivri’nin yeni dönem Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, devit teslim töreninin ardından halka seslenişinde: “Bugünden itibaren bizlere oy vermiş ya da vermemiş olsun dili, dini, kimliği, giyimi, kuşamı, memleketi, cinsiyeti fark etmeksizin tüm vatandaşlarımız bizler için eşittir ve eşit hizmet alacaklardır. Aynı şekilde Silivri’mizin 35 mahallemizde yaşayan her bir evlerimiz, bizim yönetim anlayışımızda eşittir ve eşit hizmet alacaklardır” iddiasını ortaya koydu.

    Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı

    31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adına MHP’nin listesinde yer alan meclis üyesi adayları da 4 Nisan 2024 tarihinde İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını teslim aldı.

    “Geleceğin Silivri’sini birlikte çizeceğiz”

    CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Keleş, yerel seçimlerde oylarıyla destek olan hemşerilerine teşekkür etti.

    Hakverdi: Refahlı bir belediye anlayışını işleyeceğiz

    Silivri’de yerel seçimlerin aktörlerinden biri de Yeniden Refah Partisinin Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Hakverdi oldu. Sonuçların ardından Hakverdi, “Alnımızın akı ile bu seçimlerde Silivri'de ilçe genel meclisinde 3. Parti konumuna geldik. Sandığın sesine kulak vererek, tarafımıza ulaşan tüm mesajları iyi okuyarak bundan sonra daha çok çalışacak, daha çok gayret gösterecek, inşallah 2028 seçimlerine giderken Silivri'ye refahlı bir belediye anlayışını ilmik ilmik işleyeceğiz” dedi.