POLİTİKA

Diğer

    “Güçlü yol arkadaşı olmaya devam edeceğim”

    CHP geçmiş dönem İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, İBB Başkanlığında görev tazeleyen Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Bora Balcıoğlu’nu tebrik etti.

    “Halk sözünü söyledi, Türkiye İttifakı kazandı”

    CHP Parti Meclis Üyesi Berker Esen, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye'nin dört bir yanında, özellikle İstanbul ve Silivri'de kazandığımız zaferler için hepimiz çok mutluyuz.”

    MHP’den ilk açıklama

    Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’dan seçim açıklaması.

    Belediye Başkan Adayları Balcıoğlu’na destek istediler

    Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Alibey Mahallesi, Yeni Mahalle Eski Garden Arkasında hane ziyaretleri yaparak Belediye Başkan Adayları Bora Balcıoğlu’na destek istediler.

    Toplu konut sakinleriyle buluştu

    CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, TOKİ 1-2-3 toplu konut sakinleriyle bir araya geldi.

    “Katılımcı bir demokrasi örneği sunacağız”

    Yeni Mahalle Eski Garden arkasında hemşerileriyle buluşan CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Silivri’den tüm Türkiye’ye örnek olacak katılımcı demokrasiyi sunacağız” dedi.

    Balcıoğlu’ndan Piri Paşa çıkarması

    Yerel seçimlere sayılı gün kala CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, esnaf ziyaretleri ile vatandaş buluşmalarına Piri Mehmet Paşa Mahallesi’nde devam etti.

    Balcıoğlu’ndan, Silivri Kamyoncular Kooperatifi’ne ziyaret

    CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, meclis üyesi adayları ve ilçe yöneticileri ile birlikte 31 Mart yerel seçimler destek çalışmaları kapsamında Silivri Kamyoncular Kooperatifi'ni ziyaret etti.

    Balcıoğlu: 31 Mart günü sandıkları patlatıyoruz

    Yeni Mahalle ve Alibey sakinleri ile buluşan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Biz daha sahaya çıkmadık. Bunlar ısınma turları. Siz beni 1 Nisan’dan sonra görün. Daha çok çalışacağım, daha çok üreteceğim. Demokrasi şölenini bayrama dönüştüreceğiz. 31 Mart günü sandıkları patlatıyoruz” dedi.