POLİTİKA
Diğer
Arkaz, BAE resmi ziyaret heyetinde
MHP İstanbul Milletvekili Dr.Hayati Arkaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretinden kareler paylaştı.
Silivri MHP’den İl Başkanı Gür’e nezaket ziyareti
MHP’nin 53. Kuruluş yıldönümünde Silivri Teşkilatından İl Başkanı Birol Gür’e anlamlı ziyaret.
CHP’den, Başkanlık makamına 4 önerge
CHP Grubu takiplerindeki konuları önergeler ile meclis gündemine taşıyıp, Başkanlıktan yazılı olarak yanıt istediler.
Esen: Atatürk bu milletin kalbidir
Silivri’de vatandaşlar CHP öncülüğünde Samsun’da Atatürk Anıtı’na gerçekleştirilen saldırıyı protesto etti ve Cumhuriyetimizin Kurucusuna bağlılıklarını dile getirdi.
CHP: Saray sosyetesinin keyfi yerinde
CHP ülke genelinde daha önce iktidara “128 Milyar Dolar nerede?” ve 3600 Ek gösterge vaadini sorduktan sonra bu kez hayat pahalılığını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin giderleri üzerinden gündeme taşıdı.
“Gidiyor tiran, geliyor gelmekte olan”
Gündem değerlendirmelerinin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a bazı iddiaları sordu ve “Partimizin tüm kademeleriyle sahadayız, çalışıyoruz ve önümüzde gerçekleştirilecek olan genel ve yerel seçimlerde seçmenimizin sandığa atacağı her oya sonuna kadar sahip çıkarak iktidarımızı taçlandıracağız. Hiç endişe etmeyin, emanetimizi geri alacağız. Gidiyor tiran, geliyor gelmekte olan” mesajı verdi.
İYİ Parti’ye ilgi devam ediyor
Anavatan’ın eski kurmaylarından İYİ Parti’ye nezaket ziyareti.
Yalçın: Vatandaşımızın mağdur edilmemesi herkesi mutlu etmiştir
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın yazılı bir açıklama ile geride bıraktığımız karla mücadele sürecini değerlendirdi.
Esen: Tüm kademelerimiz ile hemşerilerimizin yanında olduk
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, karla mücadele sürecine ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. “İletilen tüm şikayetlere zamanında müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçmiştir” diyen Esen, “Yoğun kar yağışı sırasında CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak tüm kademelerimiz ile Silivrili Hemşerilerimizin yanında olduk” ifadeleri ile açıklamasını sürdürdü.